Setari Cookie-uri

De Valentine's Day, ofera cadouri din inima, cu colectia speciala de la Lidl

Din 4 februarie, lasa-te inspirat de produsele din gamele Esmara Lingerie, Meradiso, Almond sau For You pentru a-i oferi cadoul perfect jumatatii tale.

comunicat de presa

oferta de ziua indragostitilor

Din 4 februarie, lasa-te inspirat de produsele din gamele Esmara Lingerie, Meradiso, Almond sau For You pentru a-i oferi cadoul perfect jumatatii tale. Profita de ofertele speciale de Ziua Indragostitilor, disponibile in magazinele Lidl din toata tara.

Rasfata persoana iubita cu o cutie de praline de inghetata in forma de inima (9.99 lei) sau cu un tort dulce de capsuni (24.99 de lei), din gama de produse For You. Tu si jumatatea ta puteti trai momente de poveste, desprinse din „Doamna si Vagabondul”, pregatind o cina romantica savuroasa cu paste in forma de inima (6.99 lei) si puteti da un plus de savoare scenelor din filmele de dragoste cu bomboanele gumate in forma de inima (12.99 lei).

Bucura-te de momente de relaxare, cu produsele din gama Almond: spuma de baie (7.99 lei), gel de dus cu textura cremoasa (4.35 lei) sau balsam de corp (9.99 lei). Mai mult, poti adauga o nota romantica serilor tale, cu ajutorul lumanarilor albe si rosii (9.99 lei/set).

Citește și:

oferta de ziua indragostitilor

Surprinde-ti partenera cu piesele de lenjerie din gama Esmara Lingerie. Astfel, ii poti cumpara setul neglijeu cu string (39.99 de lei/set), pijamaua de dama (39.99 de lei/set) sau sutienul cu push up (24.99 de lei/buc.). Jumatatea ta se va bucura, cu siguranta, de cadourile fine din satin, precum halatul (34.99 de lei) sau camasa de noapte (24.99 de lei/buc.).

In oferta de Ziua Indragostitilor, ti-am pregatit si animalutele de plus cu mesaj (19.99 lei/buc.) sau ramele foto (14.99 lei/buc.) din gama Melinera, perfecte pentru a incadra fotografiile cu momentele de neuitat petrecute in doi.

Ofera cadouri din inima, cumparand produsele din colectia de Valentine’s Day, disponibile in magazinele Lidl din 4 februarie!

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.