Setari Cookie-uri

Atoderm Ulei de dus, 24 de ore de hidratare si confort imediat, chiar de la dus

Inspirata de piele, Bioderma iti propune o noua rutina a igienei ce confera ingrijire si confort pielii uscate, foarte uscate si iritate.

comunicat de presa

Bioderma

Inspirata de piele, Bioderma iti propune o noua rutina a igienei ce confera ingrijire si confort pielii uscate, foarte uscate si iritate. Luna aceasta, Laboratoarele Dermatologie Bioderma lanseaza Atoderm Ulei de dus, 24 de ore de hidratare si confort imediat, chiar de la dus. Agentii de hidratare restabilesc confortul cutanat, iar parfumul sau delicat iti va crea o stare de placere sublima.

Mediul extern (vânt, fluctuatii de temperatura sau orice alt stimul) afecteaza vizibil pielea si creeaza un disconfort cutanat. Pielea iti pierde elasticitatea si catifelarea, devenind aspra, rosie si tinde catre senzatia de “piele care tine” si mâncarime.

Astfel, functia protectoare a pielii este slabita, iar aceasta nu mai poate proteja organismul de agentii iritanti si alergenii care pot patrunde in organism.

Pentru restabilirea confortului cutanat si intarirea functiei de protectie a pielii, Laboratoarele Bioderma iti propun o noua rutina a igienei corpului, Atoderm Ulei de dus, un produs care are grija de pielea uscata, foarte uscata si iritata care are nevoie de confort si ingrijire.

Atoderm Ulei de dus, cu formula sa unica, contine o treime agenti de hidratare si de restaurare a lipidelor si doua treimi agenti de curatare conferind 24 de ore de hidratare, chiar de la dus. Pielea este hranita si calmata instant si durabil.

Fara conservanti, sapun sau sulfati, produsul ofera o toleranta excelenta si este special creat pentru pielea uscata, foarte uscata si iritata. Poate fi utilizat pe fata si corp, de catre adulti, copii si chiar pentru pielea delicata a bebelusilor.

Formula sa imbogatita cu brevetul Skin Barrier Therapy®, ofera protectie impotriva bacteriilor responsabile de iritatii (Stafilococul Auriu), reface bariera cutanata si hidrateaza intens pielea.

La dus sau in cada, Atoderm Ulei de dus invaluie pielea cu textura sa cremoasa si matasoasa. In contact cu apa, se transforma intr-o spuma delicata ce se indeparteaza cu usurinta, fara a lasa senzatia de piele uleioasa. Atoderm Ulei de dus este testat dermatologic, hipoalergenic, cu un delicat parfum fructat, floral cu note lemnoase. Special creat pentru pielea uscata, foarte uscata si iritata, utilizarea lui Atoderm Ulei de dus creeaza o stare de placer sublima.

Produsul este disponibil in 2 variante: 1 L, varianta economica si 100 ml, varianta “travel size”

Pret recomandat in farmacii:

Atoderm Ulei dus 1L – 79 RON

Atoderm Ulei dus 100 ml – 15 RON

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.