Setari Cookie-uri

Ce lenjerie sexy sa porti ca sa-l surprinzi de Valentine's Day?

Ziua Indragostitilor se apropie si este o ocazie perfecta sa il suprinzi pe iubitul tau cu un cadou care sa ii demonstreze cat de mult tii la el.

comunicat de presa:

Pregateste-i iubitului tau cel mai frumos cadou pe care il poate primi: TU! Nu uita insa ca orice cadou are nevoie de un ambalaj pe masura asa ca pregateste-te sa il dai pe spate intr-o lenjerie intima sexy si erotica.

Abandoneaza monotonia anuala si incearca ceva nou si incitant! Impreuna cu magazinul online Laris Fashion, ti-am pregatit o lista cu cele mai hot modele de lenjerie intima pentru Valentine’s Day!

1.Baby doll rosu, decupat

Lenjerie rosie este o tinuta clasia pe care orice femeie ar trebui sa o aiba la indemana, gata pregatita pentru o noapte pasionala. Baby doll, cum se cheama acest model, este potrivit oricarui tip de silueta, subliniaza feminitatea si starneste pasiunea barbatilor.

Culoarea rosie este potrivita zodiilor de foc, cei care se aprind la cea mai mica atingere si care au focul pasiunii mocnind in ei. Rosul starneste pasiunea iar partea decupata in zona sanilor ii va fascina privirea. Poti completa intreaga costumatie cu un chilot tanga seducator transparent, sau din dantela.

Citește și:

2. Body negru din dantela

Lenjeria Body este formata dintr-o singura piesa, transparenta, care acopera zonele intime dar prezinta o imagine obraznica. Anumite modele de body au parti cu dantela iar altele folosesc un material fin precum satinul. Lenjeria cu dantela ii va innebuni simturile.

Body-ul este mulat pe trup si va evidentia feminitatea corpului tau. Toate formele vor fi frumos conturata asa ca opteaza pentru un sutien cu push-up care sa iti complimenteze sanii. Accesorizeaza cu o pereche de ciorapi cu banda negrii ca sa il innebunesti pe iubitul tau.

3. Costumul de asistenta care indeplineste fanteziile erotice

Toti barbatii au o fantezie erotica suprema, pe care isi doresc sa o realizeze. Poti sa incerci sa aflii care este fantezia sa, sau sa iti asumi un risc si sa joci un joc erotic in care tu esti asistenta sa sexy.

Citește și:

Tot ce iti trebuie ca sa ii anesteziezi simturile sunt o pereche de ciorapi cu banda albi, chilotul tanga de asistenta, cu ornament de cruce a asistentei si o pereche de pantofi cu toc inalt. Acest costum ii va spune ca nu iti este frica sa te joci si ca esti pregatita sa faci orice pentru el.

4.Baby Doll pentru formele generoase

Aceasta lenjerie este ideala pentru detinatoarea unor sani mari si voluminosi, sau a unui fund mai mare. Perfect pentru femeile cu forme voluminoase, neglijeul din voal sexy ii va pune la incercare imaginatia!

Baby doll-ul modelator permite femeilor sa se simta sexy si increzatoare deoarece se potriveste oricarei constitutii. Pentru ca acopera o buna parte din partile intime, este misterios si ii atrage pe barbati ca un magnet. Pregateste-te cu o pereche de sandale cu toc inalt pentru o impresie absoluta.

Citește și:

5. Lenjeria simpla din doua piese

Lenjeria clasica in doua piese nu va fi niciodata demodata deoarece este sexy si simpla. Ea acopera doar strictul necesar si infatiseaza trupul in toata splendoarea lui. Este perfecta pentru o noapte pasionala

Vei arata precum o zeita erotica, intr-un sutien cu mici decupaje si un chilot mult prea subtire. Aceasta tinuta este perfecta de purtat pe sub hainele de zi cu zi, sau de casa, asa ca ii poti face o supriza iubitului tau imediat ce a intrat pe usa. Nu se va astepta la asta!



Pregateste-i iubitului tau o supriza de Valentine’s Day cum a mai primit niciodata! Tu ce costumatie alegi?

Pentru mai multe idei de lenjerie intima intra pe: www.larisfashion.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.