Setari Cookie-uri

MARINA YACHTING PROPUNE UN VALENTINE S DAY CU STIL

Luna februarie este sinonimul romantismului pentru ca Sfantul Valentin devine un prilej ca toti indragostitii sa isi arate sentimentele fata de jumatatile lor.

comunicat de presa

Marina Yachting

Luna februarie este sinonimul romantismului pentru ca Sfantul Valentin devine un prilej ca toti indragostitii sa isi arate sentimentele fata de jumatatile lor. Si pentru ca Sfantul Valentin se sarbatoreste mereu cu fast, in oras, trebuie sa fim pregatite cu cele mai rafinate tinute. De aceea planificarea atenta a tinutei pe care o alegi pentru aceasta ocazie este un eveniment in sine si un prilej perfect de shopping.

Look-ul pe care il alegi in seara de Valentine’s Day defineste personalitatea ta in cuplu si felul in care iubesti. Esti pasionala? Cel mai probabil vei alege o tinuta seducatoare pentru iesirea in oras. Esti romantica? Stilul girlie si culorile soft sunt cele mai potrivite pentru Valentine’s day. Iar lista poate continua.

Marina Yachting propune pentru aceasta seara o tinuta efortlessly cool, dar cu un element surprinzator. Rochia rosie este un element clasic pentru sarbatoarea iubirii, insa completata cu o jacheta din fas matlasat cu buline, creeaza un mix fresh si modern. Daca esti genul optimist si energic, care aduce mereu ceva nou in relatie, atunci vei purta aceasta tinuta cu naturalete si incredere. Accesorizata cu un zambet, si seara se anunta un succes. Distractie placuta!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.