Setari Cookie-uri

NIVEA Repair and Targeted Care Ingrijeste. Fortifica. Protejeaza.

NIVEA lanseaza o noua gama revolutionara destinata ingrijirii parului degradat

comunicat de presa:

NIVEA lanseaza o noua gama adresata parului degradat, tern, cu varfuri despicate –

NIVEA Repair and Targeted Care si totodata reinventeaza intregul portofoliu de sampoane si balsamuri, printr-un nou design feminin al ambalajelor si prin introducerea unei formule inovatoare, Nutri-Essences.

Noua gama revolutionara NIVEA Repair and Targeted Care introduce noua tehnologie Kera Detect, un sistem inteligent de reparare ce contine o combinatie unica de trei ingrediente active complementare care au rolul de a identifica zonele degradate si a repara firul de par exact acolo unde este nevoie.

Tehnologia Kera Detect este un sistem inteligent ce are capacitatea de a proteja eficient parul si a-i reda supletea si stralucirea.

Atunci cand suprafata firului de par este afectata, acesta isi pierde capacitatea de protectie a stratului interior. Prin urmare, parul capata un aspect tern, degradat.

Citește și:

Noua tehnologie Kera Detect, ce se adreseaza parului deteriorat, este o combinatie unica de trei elemente active complementare ce ajuta la repararea in profunzime a acestuia: o componenta cu rol de regenerare, pantenol si keratina lichida. Componenta regeneranta detecteaza portiunile afectate de la suprafata firului de par, reparand exact acolo unde este nevoie si ingrijind eficient parul. Pantenolul patrunde in profunzime, avand capacitatea de a hidrata parul si a-i conferi rezistenta din interior. Keratina lichida adera la suprafata firului de par, repara chiar si cele mai mici urme de degradare. alcatuind un strat de protectie.

Astfel, noua tehnologie Kera Detect ingrijeste, fortifica si protejeaza, conferind parului stralucire si rezistenta de lunga durata.

“Cuticula, ce reprezinta suprafata firului de par, are rolul de a-l proteja de influenta factorilor externi sau de efectele negative ce apar in urma utilizarii repetate a instrumentelor de coafat precum foehn-ul, placa sau ondulatorul. De asemenea, cuticula protejeaza eficient si cortexul, substanta ce reda textura si culoarea firului de par. Atunci cand cuticula se deterioreaza, cortexul isi pierde capacitatea de protectie, conducand astfel la deteriorarea parului si la despicarea varfurilor. Acest proces presupune aparitia unor sarcini negative, chiar si atunci cand cuticula nu este complet afectata. Ingredientul activ de reparare ce se regaseste in noua tehnologie Kera Detect este o molecula incarcata pozitiv ce atrage ca un magnet sarcinile negative ale parului deteriorat, reparand exact acolo unde este nevoie”, explica Nathalie Sors, Director de cercetare in cadrul Beiersdorf Research & Development Institute.

Citește și:

Pe langa noua tehnologie Kera Detect a gamei inovatoare NIVEA Repair and Targeted Care, brandul revolutioneaza ingrijirea parului cu formula revolutionara Nutri Essences, ce se regaseste in compozitia tuturor produselor de ingrijire a parului de la NIVEA. Noua tehnologie consta in combinarea a doua dintre cele mai hranitoare substante bogate in lipide: Eucerit®, un ingredient natural, ce hidrateaza si protejeaza si uleiul de macadamia, cunoscut pentru proprietatile sale de hranire si ingrijire.

La nivel de design, produsele sunt prezente la raft intr-un nou ambalaj elegant, minimalist si inovator, inspirat din frumusetea formei corpului feminin. Design-ul sticlei imprumuta detalii din naturaletea si simplitatea unui par frumos, avand imprimate pe laterale, linii in relief.


Paseste in universului parului frumos in fiecare zi si descopera noile game ce ingrijesc, fortifica si protejeaza eficient parul, lasandu-l hidratat si plin de frumusete!

Citește și:

NIVEA, cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*, a lansat pe piata inovatia Repair and Targeted Care, avand in prezent in portofoliul de produse pentru ingrijirea parului opt tipuri diferite de sampon si alte sapte tipuri de balsam potrivite nevoilor oricarui tip de par, de la cel uscat, tern, fara volum, la cel lipsit de stralucire, sau cel cu varfurile despicate, par colorat, par cu tendinta de ingrasare, sau par lung si uscat.

NIVEA are grija de frumusetea parului tau!

Pret recomandat sampoane: 13.68 Lei, 250 ml; 18.85 Lei, 400 ml
Pret recomandat balsamuri: 13.68 Lei, 200 ml.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.