De Valentine s Day Clinica Trident relanseaza campania I love you!

De Valentine s Day Clinica Trident relanseaza campania I love you!
Kudika
15 Februarie 2016

Aceasta campanie se va desfasura in perioada 11.02.-29.02. 2016 si, la fel ca si in campania precedenta, fiecare pacient ce se va programa in Clinica Trident pentru detartraj si periaj profesional va primi cadou cardul I love you.

comunicat de presa

clinica Trident

Prin aceasta campanie clinica ofera cadou pacientilor ce se vor programa in perioada 9.02-29.02.2016 pentru un detartraj si periaj profesional un card in valoare de 240 lei si un discount de 25 % la tratamentul de albire LED si/sau la sigilarea si florizarea dintilor- celor mai mici membrii ai familiei.

Cardul poate reprezenta un cadou elegant, un martisor minunat, se poate utiliza in perioada 01.02-15.03.2016 si contine urmatoarele servicii: consult, plan de tratament, detartraj si periaj profesional, plus 25% reducere la tratamentul de albire LED si/sau la sigilarea si florizarea dintilor celor mai mici membrii ai familiei!

Procesul de albire cu ajutorul luminii LED:

  • are efect imediat
  • dureaza maximum 2 ore
  • schimba culoarea danturii cu pana la 8 nuante

Studiile arata ca sigilarea dintilor de lapte impiedica dezvoltarea cariilor si a unor probleme grave ce ar putea afecta intregul organism. Progresia cariilor in cazul dintilor sigilati este de 2,6%, spre deosebire de 12,6% in cazul dintilor care nu au fost sigilati. Ideala este sigilarea dintilor in primul an de la aparitie, in cazul celor permanenti, perioada optima este intre varsta de 6 ani si 14 ani.

„Pentru ca ne tratam pacientii cu drag, pentru ca ne face placere sa-i avem aproape; pentru ca ne dorim ca oamenii sa treca cat mai des pe la stomatolog. Acestea sunt considerentele in baza carora am decis sa reluam campania I Love you!De aceea am mai adaugat o serie de facilitati dedicate pacientilor. Pentrru ca ne place ceea ce facem, pentru ca sanatatea este indeletnicirea noastra de zi cu zi ” a declarat Dr. Andrei Iacob, director asociat in cadrul Clinicii Trident.

Mai mult decat atat, anul acesta , Clinica Trident pe langa metodele alternative de plata propune pacientilor si un program de Supraveghere ( pentru 366 de zile/8784 ore )-la un pret de 229 lei/pachet- redus de la 859
prin care pacientul poate beneficia de:

  • 2 controale periodice (pret intreg: 80x2)
  • 2x detartraj (pret intreg 280x2)
  • instructiuni igena orala personalizate necesitatilor personale (pret intreg:50x2)

Detalii aferente campaniei I love You, sau cele referitoare la modalitatile de plata gasiti pe wwwclinicatrident.ro sau la telefon 0726 926 238 (0726 ZAMBET).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri