Setari Cookie-uri

adidas Originals by KANYE WEST - YEEZY BOOST 350, versiunea neagra

Modelul va fi disponibil exclusiv in magazinul adidas Concept Store din Baneasa Shopping City, iar fanii se pot inscrie pentru a-l achizitiona.

comunicat de presa

adidas

Kanye West si adidas Originals incep anul 2016 cu mult doritul pantof YEEZY BOOST 350 in versiune neagra. Modelul poate fi achizitionat in exclusivitate in Romania doar din magazinul adidas Concept Store din Baneasa Shopping City.

Pentru sansa de a intra in posesia apreciatului model YEEZY BOOST 350, fanii lui Kanye West si ai acestei colaborari deja legendare sunt invitati sa se inscrie in perioada 16-18 februarie (pana la ora 16:00) la tombola din magazinul adidas Concept Store din Baneasa Shopping City. Extragerea va avea loc joi, 18 februarie, iar castigatorii vor fi invitati vineri in magazin sa-si achizitioneze modelul emblematic.

Modelul YEEZY BOOST 350 are partea superioara fabricata complet din materialul Primeknit: un material de ultima generatie dezvoltat de adidas prin metode digitale de inalta precizie pentru a imbraca perfect piciorul. Cu aceleasi caracteristici inovatoare pe care le are tehnologia adidas BOOST, pantoful asigura performanta la cel mai inalt nivel si confort sporit, oferind la fiecare pas amortizare si, totodata, un stil aparte.

Citește și:

Pantoful YEEZY BOOST 350 combina tehnologiile progresiste ale brandului adidas cu aspectul clasic si reprezinta un nou ideal indraznet al designului.

Mai multe informatii poti gasi pe www.adidas.com/KANYE.

Inscrierile vor avea loc in urmatorul interval:

  • Marti, 16 februarie: 10:00 – 22:00
  • Miercuri, 17 februarie: 10: 00 – 22:00
  • Joi, 18 februarie: 10:00 – 16:00

Extragerea va avea loc joi, 18 februarie, la ora 16:10.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.