Kudika
22 Februarie 2016

De cate ori nu s-a intamplat sa ne vedem hainele preferate pierzandu-si frumusetea, spalare dupa spalare. Cu cat ne plac mai mult, cu atat le purtam mai des, iar astfel fibrele devin aspre si incep sa se scamoseze, facand hainele sa para uzate.

comunicat de presa

Perwoll si Syoss premieaza cei mai talentati tineri designeri romani la Gala Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca

Perwol

Studiile spun ca scamosarea hainelor este o problema intalnita la 9 din 10 persoane si care apare dupa spalarile obisnuite repetate. De aceea, Perwoll lanseaza acum unicul detergent lichid de pe piata care rezolva aceasta problema.

Noul detergent lichid Perwoll Care & Repair reduce scamosarea hainelor cu pana la 80% , avand in acelasi timp un efect de reparare a tesaturilor.

Este adecvat pentru toate tipurile de tesaturi, iar rezultatele sunt vizibile imediat dupa cateva spalari.

Datorita enzimei Repairzyme din formula, Perwoll Care & Repair elimina si previne scamosarea hainelor, oferind in acelasi timp solutia optima pentru a le revigora pe cele cu aspect uzat.

Totodata, performanta produsului este certificata de Institutul de Tehnologie a Spalarii (WFK) , Perwoll Care & Repair fiind recunoscut drept un concept unic, menit sa aduca un beneficiu real consumatorilor sai pentru cea mai intalnita problema cand vine vorba de ingriirea hainelor – scamosarea si deteriorarea fibrelor.

Noul detergent lichid Perwoll Care & Repair are un parfum nou placut si un ambalaj atractiv, in culoare aurie. Acesta este disponibil in trei tipuri de gramaje:

Detergent lichid Perwoll Care & Repair – 1L, pret recomandat 16,14 lei; 2L – pret recomandat 29,64 lei; 3L – pret recomandat 41,00 lei

Persil aduce primavara mai devreme cu o noua varianta de detergent lichid: Persil Freshness by Silan
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: