Setari Cookie-uri

Zambet mai alb cu pana la 8 nuante, in 20 minute

Cele mai multe produse destinate albirii dintilor disponibile pe piata, contin peroxid de hidrogen sau apa oxigenata, in denumirea populara.

comunicat de presa

iWhite2

Acest agent de albire, in anumite cantitati si fara stricta supraveghere a medicului stomatolog poate afecta smaltul si provoca sensibilitate la nivelul dintilor si al gingiilor. Vesta buna vine de la Sensiblu, lantul farmaceutic care lanseaza kitul profesional pentru albirea dintilor iWhite2, singurul produs pentru albire 100% sigur deoarece nu contine peroxid de hidrogen. Pe langa acest avantaj, produsul vine si cu alte beneficii.
iWhite2, kit pentru albirea profesionala a dintilor.

Zambet mai alb cu pana la 8 nuante & Reface smaltul dentar

Noul kit profesional pentru albirea dintilor, iWhite2, este varianta imbunatatita a kitul iWhite lansat in Romania, anul trecut, exclusiv in farmaciile Sensiblu. Pe langa beneficiile de albire INSTANTA, inlaturarea petelor de la suprafata si interiorul dintilor si intarirea a acestora, noul iWhite2 ajuta si la refacerea smaltului dentar datorita micro-cristalelor albe pe care le contine”, precizeaza Laura Stanciu Ciocoiu, Brand Manager iWhite in Romania.

Studiile clinice au demonstrat ca noul iWhite2 poate oferi un efect de albire a dintilor cu pana la 8 nuante, chiar dupa prima aplicare, pentru 10% dintre participantii la studiu. Desigur, rezultatele variaza de la persoana la persoana si sunt influentate direct de stilul de viata si cel alimentar.

Kitul profesional iWhite2 contine 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate a 5 folosiri. Benzile se aplica pe partea superioara si inferioara a dintilor, se lasa sa actioneze 20 minute dupa care se indeparteaza. La final, se clateste cavitatea bucala cu apa de gura sau apa calduta. Pentru prima aplicare a tratamentului este recomandat a se folosi kitul timp de 5 zile consecutiv. Pentru mentinerea unui zambet alb si stralucitor, la distanta de 1 luna, se pot reaplica benzile, in functie de rezultatul pe care vrem sa-l obtinem sau ori de cate ori consideram ca este necesar ( inainte de un interviu, de o petrecere sau o iesire in oras).

Citește și:

iWhite2

iWhite este o gama completa ce contribuie la mentinerea sanatatii si culorii naturale a dintilor. Pe langa kitul profesional de albire, in farmaciile Sensiblu gasiti si pasta de dinti si apa de gura iWhite cu efect de albire si Polisherul profesional pentru detartraj si periaj.

Candidatii ideali la operatiunea de albire a dintilor

Dintii albi vor fi mereu in tendinte, iar daca genetica nu a fost ingaduitoare, daca igiena dentara nu a fost prioritara, dintii vor avea de suferit. Trebuie stiut de la bun inceput ca albirea dintilor este in principiu recomandata persoanelor care au dinti sanatosi, cu gingii fara probleme si care nu au fost supusi tratamentelor.

Mentinerea unui zambet alb si sanatos, influentat de obiceiurile de viata

Mentinerea efectelor acestei proceduri este influentata de obiceiurile de viata. Astfel, trebuie evitate alimentele si bauturile care schimba culoarea dintilor, respectiv cafeaua, ceaiul, vinul rosu, afinele, dar si obiceiurile vicioase precum fumatul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.