Setari Cookie-uri

Mineli Boutique, intre New York Fashion Week si Fashion TV Winter Festival

Desemnati 3 ani consecutiv cei mai buni designeri de incaltaminte, George Stefanescu si Ionut Glavan au dovedit si la Brasov faptul ca reusesc cu succes sa combine elemente indraznete si sa experimenteze noi formule de abordare.

comunicat de presa

Cea mei recenta colectie lansata de brandul de incaltaminte "Mineli by Glavan & Stefanescu", prezentata in premiera in cadrul Fashion TV Winter Festival, a fost aplaudata la scena deschisa timp de minute bune de catre publicul special al celei mai importante gale a iernii destinate modei.

Desemnati 3 ani consecutiv cei mai buni designeri de incaltaminte, George Stefanescu si Ionut Glavan au dovedit si la Brasov faptul ca reusesc cu succes sa combine elemente indraznete si sa experimenteze noi formule de abordare.

Intitulata "Glow", colectia urmeaza aceeasi cursivitate a stilului prezent si in cadrul colectiei de la New York Fashion Week, unde a avut loc o colaborare de exceptie alaturi de creatorul de moda Dorin Negrau.

Colectia "Glow" incorporeaza armonios detalii si texturi din blana de vulpe combinate cu piele naturala camoscio in nuante calde, iar modelele sunt innobilate de tocurile galvanizate de diferite inaltimi si forme geometrice. Cel mai admirat model a fost o pereche de sandale cusute manual cu motive traditionale maramuresene, pentru care Ilinca Vandici si alte personalitati publice si-au aratat admiratia totala.

Citește și:

"Colectia este dedicata tuturor femeilor ce indraznesc sa iasa in evidenta si nu se tem sa experimenteze. Am ales o fuziune intre elemente dark, taieturi arhitecturale si forme abstracte, rezultând aceste piese atemporale ce contureaza perfect stilul si completeaza garderoba femeii moderne a secolului XXI. Felicitari organizatorilor Festivalului de moda Fashion TV Winter Festival pentru organizarea foarte buna a acestui eveniment. A fost o placere pentru noi sa fim prezenti pe scena acestui festival", a aratat Ionut Glavan.

Peste 1100 de persoane au urmarit colectiile de moda prezentate la Fashion TV Winter Festival, printre care multiple personalitati publice precum Adelina Pestritu, Speak, Adela Diaconu, Andreea Banica, Nico, Marcel Pavel, Dan Bitman, etc.

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.