Kudika
25 Februarie 2016

Sezonul premiilor continua la E! cu cel mai asteptat eveniment din showbiz al anului: decernarea Premiilor Academiei Americane de Film.

comunicat de presa:

Globurile de Aur 2019. Mai aproape de Oscar. Ce filme sunt nominalizate

Dupa Globurile de Aur, Premiile Screen Actors Guild si Premiile Grammy, sezonul premiilor continua la E! cu cel mai asteptat eveniment din showbiz al anului: decernarea Premiilor Academiei Americane de Film!

In seara zilei de duminica, 28 februarie, de la ora 00:30, vom putea urmari emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2016. Este cea mai stralucitoare seara din calendarul industriei cinematografice: cele mai importante personalitati de la Hollywood participa la a 88-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film. Actorul de comedie Chris Rock revine la pupitrul de prezentator al galei si o adevarata galaxie de staruri va fi prezenta la Teatrul Dolby din Hollywood. Asadar, pregatiti popcornul si urmariti E!, pentru a-i vedea pe prezentatorii nostri urandu-le bun venit vedetelor pe covorul rosu. Va fi o seara extraordinara!

Emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2016 se va difuza, in reluare, luni, 29 februarie, de la orele 11:00 si 18:00, numai la E!

Giuliana Rancic, Melissa Rivers, Brad Goreski si restul echipei emisiunii Fashion Police se reunesc in editia speciala a emisiunii Fashion Police: Gala Premiilor Oscar 2016, ce va fi difuzata miercuri, 2 martie, de la ora 22:00, numai la E!, pentru a analiza fiecare detaliu al tinutelor alese de vedete in cadrul ceremoniei Premiilor Academiei Americane de Film 2016.

Lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2016
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: