Setari Cookie-uri

Primavara incepe cu TINE - sfaturi si recomandari

Pentru momente pline de candoare sau incarcate cu o diafana provocare, wonderspa.ro va recomanda celebrarea reinnoirii interioare si a bucuriilor impartasite: parfumuri de nisa, cosmetice de lux, lumanari parfumate si accesorii design ce aduc mai aproape farmecul unui anotimp in care totul este in note de optimism si Vie en rose.

comunicat de presa

Dinamica si plina de mister, sublima, inocenta sau fatala. Pentru fiecare femeie, primavara inseamna energie, dorinta de soare, de natura, de culoare! Pentru momente pline de candoare sau incarcate cu o diafana provocare, wonderspa.ro va recomanda celebrarea reinnoirii interioare si a bucuriilor impartasite: parfumuri de nisa, cosmetice de lux, lumanari parfumate si accesorii design ce aduc mai aproape farmecul unui anotimp in care totul este in note de optimism si "Vie en rose".

Sapunuri Macarons Savonnerie de Bormes

Sapunurile macarons sunt inspirate exclusiv din cele mai fine patiserii si cofetarii din Paris. Un set de delicioase sapunuri frantuzesti in forma de macaron, cadoul perfect pentru oricine iubeste stilul de viata “à la française”. Fabricate artizanal in sudul Frantei, in Provence, 100% naturale, fara paraben si fara aditivi, aceste sapunuri pur vegetale vin in set de patru, cu arome variate: zmeura, floare de portocal, mimosa sau lavanda. “Degustati” acum sapunurile macarons!

Citește și:

Sapunuri Macarons Savonnerie de Bormes, Set 4 macarons, 89lei, wonderspa.ro

Love Rose Reminiscence

Experimenteaza un buchet de exceptie creat in jurul rozei centifolia, cel mai pretios dintre trandafiri, cultivat la Grasse. Agrume, in alianta cu trandafirii, irisii si iasomia, pe un fundal de mosc, pentru un rezultat tulburator.

Love Rose Reminiscence, 100ml, 555lei, wonderspa.ro


Nectar de Baie OR Blancrème

Nectarul de baie Or va ofera un adevarat ritual destresant, lasand pielea fina si parfumata. Onctuos ca un lichior, nectarul de baie elibereaza in apa comorile frunzelor de vita de vie si creeaza un efect unic spumant, pentru a va transforma cada intr-o balneoterapie anti-oxidanta si detoxifianta.

Nectar de Baie Or Blancrème, 200ml, 99lei, wonderspa.ro

Exfoliant de corp – Ceai Verde

Preparat din plante, nectarul exfoliant si detoxifiant pe baza de ceai verde si teina Blancrème, amelioreaza hidratarea naturala a pielii si, in acelasi timp trezeste simturile, pentru momente de rasfat bine meritate.

Citește și:

Exfoliant de corp Ceai Verde Blancrème, 175ml, 89lei, wonderspa.ro

Lumanare parfumata Baie Pourpre Galeo

Noua lumanare Baie Pourpre, semnatura casei franceze Galeo, te va fermeca instantaneu, creand dependenta! Apropie de tine atmosfera din Grasse, capitala mondiala a parfumurilor. Parfum adictiv de fructe de padure, lumanarea Baie Pourpre este fabricata de catre artizanii Galeo din ceara vegetala 100% pura si are un timp de ardere de 45h.

Lumanare Parfumata Baie Pourpre Galeo, 180gr, 109lei, wonderspa.ro

Despre WONDERSPA


WONDERSPA este unul dintre cei mai importanti distribuitori de parfumuri de nisa, cosmetice de lux, accesorii design si parfumuri de ambianta cu o estetica jet-set, care combina elemente de o calitate exceptionala apartinand patrimoniului francez.
Produsele companiei sunt comercializate pe website-ul wonderspa.ro, precum si in spa-uri si hoteluri de lux atent selectionate.
Compania este singura care a adus pe piata din Romania branduri recunoscute, precum Blancrème, Galeo, Savonnerie de Bormes si Odyssée des Sens. Wonderspa distribuie si brandurile Fragonard, Molinard, Berdoues si Reminiscence.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.