Setari Cookie-uri

Noul fond de ten rezistent ARTISTRY EXACT FIT de la Amway pentru femei active si increzatoare

Provocarile cotidiente si stilul de viata tot mai dinamic al femeilor le fac sa pretuiasca si mai mult produsele cosmetice care le ajuta sa se simta frumoase timp indelungat.

comunicat de presa

fond de ten Amway

Amway vine in intampinarea femeilor active cu un nou fond de ten din gama de lux ARTISTRY: ARTISTRY EXACT FIT Longwear Foundation, oferindu-le oportunitatea unei aparitii increzatoare in orice moment al zilei.

Prin complexul inedit de ingrediente si formula inovatoare, fondul de ten ARTISTRY EXACT FIT Longwear Foundation confera pielii un aspect fin si catifelat, cu o acoperire mata, plina de naturalete, care asigura rezistenta indelungata de pana la 24 de ore. In conditii de caldura, umiditate si activitate intensa, tenul isi pastreaza nuanta datorita formulei speciale ce asigura o acoperire perfecta si de lunga durata.

Noua formula contine complexul ARTISTRY EXACT FIT de perle tahitiene si prisme optice, care redau tenului o finisare naturala lipsita de luciu, un ten impecabil si un machiaj de durata.

Citește și:

Noul produs de la Amway acopera perfect imperfectiunile, protejeaza, matifiaza si ofera pielii un aspect neted si matasos, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Mai mult, ofera protectie impotriva razelor ultraviolete prin factorul SPF15 UVB/ UVA.

Pentru mai multe informatii despre noile produse ARTISTRYTM, vizitati: https://www.amway.ro/ARTISTRY™
Toate produsele din gama ARTISTRY sunt comercializate exclusiv prin intermediul Intreprinzatorilor Privati Amway din Romania. Gasiti mai multe informatii despre produse si optiunile de cumparare, precum si oportunitatile de business Amway accesand website-ul companiei: https://www.amway.ro/

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.