Setari Cookie-uri

Picturile Mariei Dermengiu ajung la cel mai asteptat targ de fashion din Londra

Colectia antreprenoarei din Romania care a impresionat cumparatorii internationali aducandu-i cereri de reprezentare la Milano.

comunicat de presa:

Antreprenoarea romanca care a fondat un business de succes pornind cu 1.500 de Euro a participat la mijlocul lunii februarie la unul dintre cele mai cunoscute targuri de fashion din Europa. La sectiunea de accesorii premium, Maria Dermengiu si-a expus cea mai noua colectie de esarfe din matase naturala supradimensionate, imprimate cu cele mai apreciate picturi ale sale. Astfel, la targul Pure London, artista a prezentat 11 esarfe emblematice din colectia Exquisite sub brand-ul care a consacrat-o, Marie Nouvelle. Mai mult, Maria a completat colectia cu esarfele clasice, apreciate pe piata din Romania.

Pe parcursul anului 2015, brandul Marie Nouvelle a inregistrat o dezvoltare accentuata pe plan local. Povestea Marie Nouvelle alaturi de parteneriatele strategice incheiate i-au adus artistei Maria Dermengiu notorietate si un capital care i-au asigurat trecerea la un alt nivel al business-ului.

Citește și:

Participarea la Pure London de la inceputul acestui an este o consecinta fireasca a cresterii brandului Marie Nouvelle. Am planificat acest eveniment inca de la jumatatea anului trecut cand am facut demersuri si pentru a face parte din incubatorul international de branduri 1MiSHAP. Noua colectie pe care am prezentat-o la targ este produsa exclusiv in Marea Britanie, iar acest lucru a adus produselor Marie Nouvelle plus valoarea necesara participarii la un astfel de eveniment. Sunt bucuroasa pentru aceasta noua etapa in dezvoltarea business-ului pe care il conduc”, a declarat Maria Dermengiu, fondatoarea Marie Nouvelle.

Stand-ul romanesc Marie Nouvelle din cadrul Pure London a avut un design simplu si elegant pentru a pune in valoare grafica si nuantele esarfelor expuse. Pe un fundal turcoaz, accesoriile au fost sustinute de cutiile in care sunt impachetate. Astfel, Maria a obtinut o prezentare cat mai ampla a produselor si a elementelor care o incadreaza in zona de lux a accesoriilor.

Citește și:

The Exquisite Collection este varful de gama al colectiilor Marie Nouvelle. Din dorinta de a crea esarfe care se pot accesoriza usor oricarei tinute, cea mai recenta colectie aduce ca noutate tonurile neutre de alb, negru si cenusiu. Situandu-se in segmentul de lux al accesoriilor pe care le are il portofoliu, noua gama se adreseaza celor ce vad valoarea in fiecare detaliu, de la simbolistica si grafica printului, pana la material si cusaturi. Inspirata de stilul Bobo (Bohemian Bourgeois), relaxat si rafinat in acelasi timp, picturile imprimate pe esarfe sunt strans legate de iconica mandala, evocand calatorii initiatice prin taramuri fermecate si reflexii de caleidoscop.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.