Setari Cookie-uri

McDonald’s lanseaza doi noi bugeri: Bacon Clubhouse cu vita si pui

Burgerii Bacon Clubhouse cu carne de vita sau pui sunt doua sandvisuri cu o chifla pufoasa, dulce si aramie, un sos special, alaturi de rosii, salata, ceapa rosie, completate de cheddar auriu si bacon crocant.

comunicat de presa:

McDonald’s a lansat vineri, 26 februarie, in toate restaurantele din tara doua sandvisuri, cu pui si vita din colectia Bacon Clubhouse. Cei doi burgeri sunt disponibili in perioada 26 februarie – 31 martie 2016 in toate restaurantele McDonald’s din Romania, iar pentru clienti aceste doua sandvisuri aduc si o experienta noua si diferita in restaurante.

In perioada campaniei, in restaurantele McDonald’s Unirii si McDonald’s Romana, Bacon Clubhouse vine insotit de cateva elemente inedite: servirea burgerului la o casa de marcat McDonald’s speciala, posibilitatea de a-ti rezerva o masa la McDonald’s pentru a degusta noii burgeri alaturi de familie sau prieteni, toate intr-un decor de restaurant potrivit pentru acesti burgeri vedeta.

In Romania am adus gustul special al burgerilor acum 20 de ani si credem ca Bacon Clubhouse reconfirma preocuparea noastra de a oferi clientilor burgeri cu un gust unic, autentic, creat din ingrediente speciale. Cele doua sandvisuri sunt concepute tocmai pentru pasionatii de burgeri clasici McDonald’s care isi doresc si o altfel de experienta, pentru ei si prieteni”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

Citește și:

Burgerii Bacon Clubhouse cu carne de vita sau pui sunt doua sandvisuri cu o chifla pufoasa, dulce si aramie, un sos special, alaturi de rosii, salata, ceapa rosie, completate de cheddar auriu si bacon crocant.

Calitatea la McDonald’s

La McDonald’s preparam produsele cu grija din ingrediente de calitate. Pentru fiecare produs preferat de consumatorii nostri folosim ingrediente de la parteneri de incredere, lideri in domeniul lor de activitate. Folosim 100% carne de vita din sfert anterior si flanc, procentul de grasime nu depaseste 20%. Furnizata de Inalca Italia, carnea de vita este preparata pe plita, fara adaos de grasime, condimentata doar cu sare si piper dupa preparare. Carnea de pui provine din fermele OSI Group, o companie cu peste 100 de ani experienta in industria alimentara si partener de incredere McDonald’s.

Citește și:
  • EXPERIENȚE UNICE LA UNTOLD 2023

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.