Setari Cookie-uri

ATRA Doftana inventeaza conceptul de pro-teambuilding

Firmele isi pot muta biroul la munte pentru o saptamana.

comunicat de presa:

ATRA Doftana inventeaza notiunea de pro-teambuilding, mai exact ideea de teambuilding traditional, dar productiv. Conceptul presupune sa-ti muti biroul timp de o saptamana la ATRA si sa lucrezi chiar in mijlocul naturii. Ideea a venit dupa ce foarte turisti care au vizitat ATRA au sustinut ca si-ar dori chiar sa lucreze pe terasa de pe malul Lacului Paltinu.

“Turistii care au venit la ATRA ne-au tot spus ca le-ar placea sa lucreze ore intregi pe terasa noastra. Privelistea ii inspira foarte tare, au parte de liniste, de toate conditiile ca sa lucreze si sa fie productivi. Prin urmare, ne-am gandit sa inventam noi acest concept - de pro-teambuilding – adica un teambuilding productiv, pentru ca echipele isi muta biroul la noi, de luni pana vineri. Dar suntem siguri ca productivitatea va fi atat de mare, incat vor termina programul mult mai devreme si vor avea ocazia sa se bucure de toate atractiile de la ATRA mult mai mult decat si-au planificat initial.” a declarat Catalina Cioroba – Manager ATRA Doftana

ATRA Doftana isi propune prin acest nou concept sa atraga echipe de lucru din diferite domenii, care au nevoie de un cadru linistit, relaxant, atragator si aproape de Bucuresti, pentru a planifica si lucra la diverse proiecte.

Cadrul natural linistit promite productivitate maxima, iar turistii au parte de facilitati de cea mai buna calitate, astfel incat sa nu duca lipsa de nimic in timpul programului de lucru.

Pachetul de pro-teambuilding porneste de la pretul de 200 lei/persoana/regim camera dubla si 250 lei/persoana/regim camera single si include 3 mese, o noapte de cazare si spatiu pentru sedinte dotat standard. In plus, accesul la sauna, sala de fitness si internetul sunt gratuite. Optional, contracost, se poate opta pentru echitatie, trasee montane cu bicicleta si drumetii in zona.

“Se nasc tot mai multe hub-uri creative care sa ofere un mediu de lucru atractiv pentru oameni, o alternativa a birourilor traditionale anoste, care sa incurajeze networking-ul si sa-i inspire. Iar daca aduci in discutie si un peisaj deosebit de frumos, curat si linistit, lucrurile iau o cu totul alta intorsatura. Cateva zile la ATRA te relaxeaza si te inspira suficient cat sa fii productiv luni intregi.” a mai spus Catalina Cioroba – Manager ATRA Doftana

Resortul are 9 camere si o capacitate totala de 24 de persoane. ATRA a castigat titlul de „Pensiunea Anului 2013” la Gala Premiilor de Excelenta in Turism. Totodata, in 2012 a fost premiata de Bienala de Arhitectura, iar in 2011 de Anuala de Arhitectura.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.