Setari Cookie-uri

Colectia BSB Primavara-Vara 2016

Colectia primavara-vara 2016 de la BSB ne imbie sa visam la un nou sezon in care libertatea de miscare si jovialitatea ne definesc stilul vestimentar.

comunicat de presa

bsb

Colectia primavara-vara 2016 de la BSB ne imbie sa visam la un nou sezon in care libertatea de miscare si jovialitatea ne definesc stilul vestimentar. Imprimeurile de inspiratie hippie, rochiile maxi cu maneci lungi, decupajele in zona umerilor, dungile si romanticul Rose Quartz sunt elementele principale in jurul carora au fost construite atat linia BSB Jeans, cat si BSB Collection.

BSB Jeans continua traditia brandului de a contura un stil urban, lejer in care protagonistii sunt denimul cu aspect uzat si tesaturile naturale din in si bumbac.

bsb jeans
In acest sezon, se remarca imprimeurile realizate prin metoda tie dye care confera un efect artistic si accentueaza aerul boem al colectiei. Tonurile pale de roz, vernil, bleu si galben predomina in alegerile cromatice ale brand-ului. Ele se alatura nuantelor de crem, bej si gri, aplicate pe tinutele de inspiratie folclorica, care, alaturi de imprimeurile paisley, completeaza trend-ul hippie.

Pe de alta parte, BSB Collection isi gaseste sursa de inspiratie in tesaturile de dantela, sifon sau matase si propune piese cu taieturi structurale, dar feminine.

Regasite pe jachete, rochii in forma de A si pantaloni largi, dungile dau o nota fresh tinutelor ce pot fi stilizate in funtie de ocazie, de la intalniri de business si pana la cocktail-uri sofisticate.

Din punct de vedere cromatic, BSB Collection aduce in prim plan combinatii alb-negru si alb-albastru, carora le adauga cate un strop de galben, corai sau rosu. Bineinteles, nu lipsesc nici vedetele anului, Rose Quartz si Serenity, aplicate pe piese monocrome, tocmai pentru a le sublinia rolul principal in tendintele sezonului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.