Setari Cookie-uri

Reserved lanseaza colectiile Young Fashion Lab pentru primavara-vara 2016

Noua colectie Reserved este un amalgam de surse de inspiratie, din sport, subculturi urbane, muzica si pop culture.

comunicat de presa

reserved

Noua colectie Reserved este un amalgam de surse de inspiratie, din sport, subculturi urbane, muzica si pop culture. Atmosfera extraordinara creata in campania de promovare a noii colectii a fost obtinuta printr-un colaj de stari de spirit extins si versatil. Colectia YFL Girl and Boy primavara-vara 2016 reprezinta un stil vesel, plin de emotii, culori si referinte surprinzatoare.

Linia Reserved YFL este dedicata tinerilor carora le place sa iasa in evidenta in multime. Celor care sunt la curent cu tendintele de street fashion si cu evenimentele pop culture. Colectiile YFL sunt create sa surprinda cu idei originale dintr-o sinteza a tuturor tendintelor actuale. De asemenea, linia are la baza confortul de care ai nevoie pentru un stil de viata activ. YFL este o buna alegere pentru oamenii activi, care cauta o combinatie de confort si stil. Sezonul primavara-vara 2016 este plin de referinte sport. Tricouri, jachete, jeans, fuste si o larga utilizare a bumbacului, sunt de baza atat pentru linia Woman cat si pentru Man. Cu toate astea, fiecare parte a colectiei a fost a fost tratata individual, atat de designeri cat si de fotografii care au pregatit campania de primavara-vara.

Linia Woman

Linia YFL primavara-vara 2016 pentru femei opteaza pentru un stil nonsalant retro. Linia a fost denumita “Brighton Rock”, pentru a sublinia referirile la stilul deceniilor trecute din UK, incluzand moda big-beat plina de imprimeuri si culori asortate surprinzator. Culorile sunt cele care dau acestei colectii acea nota de oldschool: ocru, tonuri pamantii, rosu puternic si cald, turcoaz si nuante neutre luminioase arata exact ca decupajele din revistele anilor ‘80. Majoritatea siluetelor sunt feminine, cu tricouri scurte, micro-tops si rochii. Materialele naturale (bumbac, denim, suede, piele) de diferite texturi si grosimi asigura o versatilitate interesanta liniei. Stilul rezultat este effortless, ca acasa, situat in opozitie cu modernismul rece care a fost popular in sezoanele trecute. Reserved girl in sezonul de primavara-vara 2016 este cool, naturala si libera. Ea nu foloseste prea mult machiaj si ii place parul putin dezordonat. Stilul ei este un mix original de anii 1960 si putin rock n roll. Pentru a echilibra elementele delicate si feminine, colectia contine si accente grunge (gandeste-te la Sonic Youth – tricouri stylish si jachetele de ploaie parka evergreen).

Citește și:

Linia Man

Sportul este motivul principal al acestei parti din colectie, lucru accentuat de decorul sedintei foto si de titlul puternic pe care il poarta aceasta linie, “Racing vibe”. Estetica curselor de masini, principala sursa de inspiratie a colectiei, este prezenta in materiale si in paleta contrastanta de culori. Vibe-ul moto este reprezentat de motivele decorative care au fost folosite (dungi, numere, litere ingrosate, geometrie). Atmosfera riscanta a acestui hobby super-masculin este prezenta si in design-ul hainelor. Mesaje bold, taieturi edgy si idei indraznete. Silueta liniei este categoric una traditional sportiva, masculina si uneori ca a unui boxer. Piept lat, brate mari, decolteu adanc (da, s-au intors) si solduri inguste (care sunt evidentiate de o pereche de joggers). In campania care promoveaza Reserved YFL Man, modelul (in ciuda aspectului sau uber-masculin) are si ceva din personajul lui Ryan Gosling in filmul „Drive”, o combinatie de dark si romantic. La fel si jachetele, tricourile si joggerii liniei Reserved YFL Man nu sunt doar pragmatice, pentru uzul zilnic. Pot alcatui o tinuta inspirata, dark romantic, pentru o noapte in oras.

Toata colectia YFL a fost prezentata in doua sedinte foto de mood. Fotografiile atrag atentia prin stilul puternic, atmosfera de film si locatiile exotice. In spatele ambelor proiecte este aceeasi echipa creativa din care face parte fotograful Bart Pogoda. Atat YFL Men cat si YFL Woman au fost fotografiate in Madeira (Portugalia).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.