Setari Cookie-uri

Un altfel de 8 Martie. Sarbatoare pentru toate femeile.

Sa primeasca flori poate fi un lucru banal pentru anumite doamne dar pentru altele, o simpla floare face cat toate buchetele din lume.

comunicat de presa

Pentru ca 8 martie este Ziua Internationala a Femeii, Asociatia Zambetul Ingerilor si-a propus ca fiecare femeie sa fie sarbatorita indiferent de varsta, religie, statut sau mediul social din care provine. Sa primeasca flori poate fi un lucru banal pentru anumite doamne dar pentru altele, o simpla floare face cat toate buchetele din lume.

Cei de la Zambetul Ingerilor alaturi de Carrefour Romania nu au uitat de cele mai putin norocoase dinte noi. In cadrul campaniei de pervenire a cersetoriei “Sendvisul de la miezul noptii” pe langa alimentele oferite seara de seara, ieri au avut parte de o surpriza. Toate femeile care au fost prezente la punctul de distributie al asociatiei au primit flori si haine noi.

De trei ani, in fiecare noapte, Asociatia Zambetul Ingerilor alaturi de partenerii campaniei, distribuie alimente oamenilor nevoiasi iar printre voluntarii asociatiei se numara si angajati Carrefour. Dupa o zi de munca, din proprie initiativa, ei vin la punctul de distributie si impart alimente celor nevoiasi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.