Setari Cookie-uri

For Black 'n White, un nou produs Tchibo in Romania

Tchibo FOR BLACK 'N WHITE este gandit si creat pentru a satisface ambele dorinte ale unui bautor de cafea: energizare si relaxare.

comunicat de presa:

Incepand cu luna ianuarie, consumatorii de cafea din Romania au la dispozitie un nou produs Tchibo. Este vorba despre cafeaua Tchibo FOR BLACK ‘N WHITE care este disponibila in varianta macinata de 250g si 500g sau capsule, atat in comertul traditional si modern, cat si in magazinul Tchibo din Promenada Mall.

Cafeaua Tchibo FOR BLACK ´N WHITE ofera optiunea prepararii aceleiasi cafele in doua moduri, neagra sau cu lapte. Datorita unui proces special de prajire indelungata pe parcursul caruia boabele de cafea sunt prajite de trei ori mai mult decat in cazul cafelei obisnuite, Tchibo FOR BLACK ´N WHITE ofera un gust puternic indiferent daca este consumata neagra sau cu lapte.

Procesul de productie al cafelei Tchibo FOR BLACK ´N WHITE este unic si este utilizat doar de compania Tchibo. Pentru a realiza cafeaua Tchibo FOR BLACK `N WHITE, o parte dintre boabe sunt prajite mai putin, iar cealalta parte sunt prajite mai indelungat. Boabele prajite mai putin ofera noii cafele Tchibo o nota subtila, in timp ce boabele prajite mai indelungat asigura aroma puternica. Acestea sunt amestecate dupa ce sunt prajite separat. Rezultatul consta intr-o cafea subtila, fara acizi, puternica si aromata, o cafea care isi pastreaza aroma si in combinatie cu laptele.

Tchibo FOR BLACK ’N WHITE este gandit si creat pentru a satisface ambele dorinte ale unui bautor de cafea: energizare si relaxare. Prin procesul special de prajire de 3 ori mai indelungat a boabelor de cafea am reusit sa obtinem o cafea care nu isi dilueaza gustul atunci cand adaugam lapte, nemaifiind necesar nici un compromis. Te bucuri de un gust complet si puternic indiferent cum iti doresti sa bei cafeaua: neagra si tare pentru o doza de energie sau fina si delicata, adaugand lapte, pentru relaxarea de dupa-amiaza. Suntem convinsi ca nivelul de calitate si versatilitate al produsului Tchibo FOR BLACK ’N WHITE va cuceri inimile consumatorilor din Romania “ spune Noémi Varga, Head of Marketing Tchibo Romania & Ungaria.

Citește și:

Chiar daca orice cafea poate fi bauta cu lapte, nu fiecare categorie isi desavarseste aroma deplina indiferent de metoda prin care este preparata. Cafeaua prajita un timp foarte indelungat contine, de cele mai multe ori, un nivel ridicat de acizi si substante amarui care, in combinatie cu laptele, devin si mai accentuate. Cafeaua prajita special pentru a fi preparata cu lapte are un continut mai scazut de substante amarui, dar isi pierde aroma puternica atunci cand este combinata cu lapte. Un tip optim de cafea are putine substante acide si amarui, dar, in acelasi timp, mentine o aroma puternica.

Compania germana Tchibo este o afacere de familie inceputa in anul 1949 in Hamburg de Max Hertz si Carl Tchiling. Tchibo are peste 1.000 de puncte de vanzare si aproximativ 26.000 de magazine, la care se adauga cele online. Prin acest sistem de distributie pe mai multe canale compania ofera nu numai cafeaua si sitemul de capsule Cafissimo, dar si o varietate de produse non food care se schimba saptamanal, precum si servicii de tipul calatorii, telefonie mobila si energie.

Citește și:

In Romania istoria Tchibo incepe in 1997 cand au fost efectuate primele importuri de cafea. Marcile comercializate in Romania sunt: Tchibo FOR BLACK `N WHITE, Tchibo Exclusive, Tchibo Privat Kaffee, Tchibo Espresso, Tchibo Family, Davidoff Café, Eduscho si sistemul Tchibo Cafissimo. De asemenea Tchibo comercializeaza produse non food in magazinul aflat in Promenada Mall, magazin inaugurat in octombrie 2013.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.