Kudika
9 Martie 2016

Brandul JESSICA COSMETICS ramane in continuare fidel filosofiei sale unice privind imbunatatirea starii de sanatate a unghiei naturale si accentuarea frumusetei acesteia.

comunicat de presa:

Tendinte unghii primavara 2018: La Vie en Rose cu 6 nuante diafane

Dupa ce in 2013, Professional Brands Marketing & Distribution si-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE & SPA, acum compania isi anunta intrarea pe piata romaneasca de Nails prin preluarea distributiei brandului JESSICA COSMETICS in saloanele de infrumusetare.

Brandul JESSICA COSMETICS ramane in continuare fidel filosofiei sale unice privind imbunatatirea starii de sanatate a unghiei naturale si accentuarea frumusetei acesteia.

Relansarea JESSICA COSMETICS sub distributia Professional Brands Marketing & Distribution este marcata de introducerea noii colectii de lacuri de unghii pentru sezonul de primavara-vara.

Inspirata de cultura pop, noua colectie POP COUTURE face culoarea abordabila si amuzanta deopotriva.

„Femeia actuala alege ce este mai bun de pe podiumurile de moda. Inspiratia fashion coboara in viata de zi cu zi, pentru ca fiecare dintre noi sa o putem adaptata cotidianului si stilului personal” spune jessica Vartoughian, Fondatoarea & CEO Jessica Cosmetics International.

„Colectia POP COUTURE este o explozie de culoare si personalitate pentru unghii, astfel incat fiecare femeie sa arate ca si cum a coborat de pe un podium de moda”.

Colectia reuneste sase nuante:
• Runway Ready - rosu vibrant
• Strike a Pose - turcoaz
• „IT GIRL” - lavanda
• Glam Squad - fuchsia indrazneata
• Fashionably Late - corai care merita asteptarea
• POP Princess - roz demn de orice tiara
In aceasta primvara, pe unghii infloresc nuantele de oja din noua colectie JESSICA.

Jessica Cosmetics lanseaza 3 noi kituri-cadou in editie limitata pentru Sarbatori

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: