Kudika
11 Martie 2016

Descopera cele 31 de placeri Cremosso.

comunicat de presa

Daca iubesti iaurtul fin si cremos incearca Activia Finesse

placeri Cremosso

Soare, zambete, cadouri, flori si surprize placute: luna martie este momentul tau! Bucura-te de clipe de rasfat si de atentie in fiecare zi. Meriti sa ai parte de experiente inedite, unice, de lucruri pe care ti-ai dorit mereu sa le faci si care acum pot deveni realitate cu Cremosso.

Vrei sa iti gasesti stilul care ti se potriveste printr-o experienta completa de shopping alaturi de un stilist? Sa descoperi cum e sa ai un un sofer personal si o masina de lux la dispozitie? Vrei sa te rasfeti cu o rochie, o pereche de pantofi, un parfum sau o bijuterie personalizate create doar pentru tine de designeri cunoscuti? Sa fii transpusa intr-o opera de arta sau sa te bucuri de o escapada la Milano? Nimic mai simplu: descopera cele 31 de placeri Cremosso.

placeri Cremosso

Savureaza orice iaurt Cremosso in perioada 4 martie - 3 aprilie 2016, alege una dintre cele 31 de placeri de pe site-ul www.cremosso.ro/31deplaceri/ si inscrie-te in concurs pe baza bonului de cumparaturi. Mai multe momente de rasfat cu Cremosso iti aduc mai multe sanse de castig. Descopera si tu toate placerile Cremosso si indeplineste-ti dorintele!

Noul Cremosso Caramel Sarat

Iar pentru un plus si mai mare de placere, savureaza noul Cremosso Caramel Sarat. Cu un gust fin si provocator, care trece subtil de la dulce la sarat si invers, fiecare lingurita de Cremosso Caramel Sarat o face pe urmatoarea sa para si mai interesanta si mai apetisanta.

Bucura-te de un desert delicios in orice moment al zilei: meriti un moment de alint, cu senzatii rafinate si placerea gustului la intensitate maxima.

De ce ar trebui sa consumam iaurt in fiecare zi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: