Setari Cookie-uri

AVON lanseaza prima gama de produse dedicata frumusetii interioare

Curajul, increderea, bucuria, armonia, pofta de viata si optimismul sunt ingredientele speciale din noua colectie AVON, inspirata de toate femeile din Romania si dedicata acestora, celor care in fiecare zi schimba lumea prin frumusete.

comunicat de presa:

AVON a lansat in aceasta primavara o editie limitata de ambalaje ce ilustreaza starile inspirate de produsele pe care acestea le insotesc: curaj, incredere, bucurie, armonie, pofta de viata, optimism. Demersul AVON, care reprezinta cea de-a doua etapa a campaniei Schimba lumea prin frumusete, si-a propus sa aduca in prim plan femeile obisnuite, pentru care ritualul de beauty trece dincolo de latura functionala si are menirea de a aduce la suprafata atitudinea potrivita pentru a depasi orice provocare.

Am pornit de la o simpla intrebare: de ce se aranjeaza femeile din Romania? Am gasit raspunsurile in jurul nostru, in noi si in toate femeile care, dimineata, inainte de a iesi din casa, se inarmeaza in fata oglinzii cu incredere, bucurie, curaj. Armele lor sunt chiar produsele de make-up si de ingrijire, iar aceste femei sunt romancele pe care le admiram”, a declarat Stela Toderascu, Commercial Marketing Manager AVON Romania si Moldova.

Citește și:

Clipul care insoteste manifestul AVON are in rolurile principale reprezentantele AVON si este o recunoastere a frumusetii si a puterii interioare a tuturor femeilor din Romania. Editia limitata de ambalaje este disponibila pana pe 23 martie pe avon.ro pentru Serul Anew Youth Power. Pentru mai multe detalii despre restul colectiei, contacteaza orice Reprezentant AVON.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.