Setari Cookie-uri

Feminitatea, dress-code-ul sezonului primavara/vara 2016

Mathilde este brandul care le ofera femeilor usurinta de care au nevoie in a-si scrie povestea in fiecare zi.

comunicat de presa:

Coco Chanel spunea ca „moda trece, stilul este cel care ramane acelasi”. De la an la an, de la sezon la sezon, trendurile se schimba constant si impun o aparenta nevoie de a te alinia intocmai lor. A urma insa tendintele inseamna mai mult decat atat, inseamna sa te descoperi si sa identifici de fiecare data noi elemente pe care sa le adaptezi stilului personal.

Sta in firea oricarei femei sa isi spuna povestea prin intermediul stilului sau vestimentar si, in ciuda varietatii de trenduri, unul singur se distinge si asigura un look asupra caruia trecerea timpului nu isi poate lasa amprenta: feminitatea.

Mathilde este brandul care le ofera femeilor usurinta de care au nevoie in a-si scrie povestea in fiecare zi.

Nostalgic fara a fi insa retro, inovativ dar nu cliche, stilul Mathilde se pliaza pe trenduri, iar cel al anului 2016 nu face exceptie. Piesele originale, din materiale naturale, cu detalii din broderie lucrate manual celebreaza feminitatea si o imbraca intr-o paleta larga de culori si imprimeuri.

Citește și:

Din satin, lame, organza, creatiile vestimentare Mathilde devin piese de rezistenta in garderoba oricarei femei, puse in valoare de croiurile subtile, cand ample cand unduitoare - urmarind forma corpului, intr-o cromatica ce celebreaza starea de bine. Dress code-ul acestui an: Simte-te libera, fii tu insati!

Fie ca este vorba despre o tinuta de zi, casual sau pentru birou, o plimbare prin parc sau o iesire in oras cu prietenele, o rochie sau o fusta din colectia Mathilde te scoate de fiecare data din impas si iti asigura un look pe masura personalitatii tale.

Indrazneste sa fii diferita, lasa-ti imaginatia sa jongleze cu piese cu adevarat deosebite si opteaza pentru cele care iti pun in valoare personalitatea si te definesc. Da frau liber creativitatii si straluceste!
Mathilde – Stilul tau natural...

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.