Setari Cookie-uri

TEZENIS intra oficial pe piata din Romania, in AFI Palace Cotroceni

Printr-o abordare cosmopolita a modei, brandul TEZENIS va fi acum disponibil si romanilor.

comunicat de presa

Tezenis

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, va gazdui incepand cu 12 martie 2016, primul magazin TEZENIS din Romania. Parte a grupului italian Calzedonia, TEZENIS se afla intr-o retea extinsa de magazine in sistem de franciza, cu mai mult de 3.600 de spatii, in peste 36 de tari.

AFI Palace Cotroceni este fara indoiala unul dintre cele mai performante centre comerciale din tara noastra si in momentul de fata gazduieste peste 300 de branduri cunoscute national si international. Astfel, prezenta in premiera a magazinului TEZENIS in AFI Palace Cotroceni face parte din strategia noastra de a extinde si diversifica oferta de branduri pentru clientii nostri. Ne bucuram sa ii spunem bun-venit si in Romania brandului care are un mare succes international.” declara Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

TEZENIS isi va intampina in premiera clientii din Romania cu imbracaminte usoara de zi, colectii de lenjerie intima si articole pentru plaja, tricotaje, dresuri, ciorapi si sosete, atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii.

Colectiile brandului se reimprospateaza saptamanal cu noi articole pentru a reflecta ultimele tendinte in moda si au preturi competitive adaptate tinerilor consumatori, ale caror exigente in ceea ce priveste raportul calitate pret sunt in continua crestere.

Printr-o abordare cosmopolita a modei, brandul TEZENIS va fi acum disponibil si romanilor, in AFI Palace Cotroceni, dupa ce, de mai multi ani se situeaza cu succes in inima marilor orase, precum Milano, Roma, Paris, Londra, Moscova, Barcelona, Viena, Praga, Dubai, Istambul, Osaka, Atena, Hong Kong, Lisabona si Sao Paolo.

Pentru mai multe informatii despre evenimentele sau noutatile din AFI Palace Cotroceni, puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Citește și:

Despre TEZENIS
TEZENIS este cel de-al treilea concept al grupului Italian Calzedonia creat in anul 2003. Lansat in era noii generatii, TEZENIS este un brand fresh ce anticipeaza schimbarile rapid, oferind colectii noi la fiecare doua luni. In Romania, TEZENIS este disponibil in AFI Palace Cotroceni prin intermediul companiei FUTUTA LENJERIE 2010 SRL. FUTURA LENJERIE 2010 S.R.L. este o companie romaneasca infiintata in anul 2010, proprietara a magazinelor Calzedonia, Intimissimi si Tezenis in Romania. Compania detine 10 magazine: 6 magazine Calzedonia, 3 magazine Intimissimi si un magazin Tezenis. 8 dintre magazine sunt localizate in Bucuresti, iar doua in Constanta si Timisoara.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.