Setari Cookie-uri

Purificatoarele La Fantana, cea mai eficienta solutie de hidratare

Apa de la robinet reprezinta prima recomandare a medicilor pentru hidratarea zilnica, indiferent de varsta sau stare de sanatate.

Advertorial

Pentru a te bucura de o apa curata acasa, iti recomandam sa folosesti purificatoarele La Fantana care se conecteaza rapid si usor la reteaua de apa potabila. In acest mod ai constant apa filtrata, atat rece, cat si calda, pentru un cost lunar fix.

Sistemul performant al purificatorului, alcatuit din patru filtre succesive, elimina toate elementele ce se pot adauga apei pe parcursul retelei de distributie:

Filtrul sediment, primul dintre ele, reduce particule, precum rugina, cu dimensiunea de pana la un micron si are un rol de protectie pentru celelalte filtre.

Filtrul pre-carbon retine componente nocive din apa precum clorul, compusii volatili sau pesticidele.

Filtrul Combi, realizat din nuca de cocos, reduce particulele de sedimente de dimensiunea unui micron, ca de exemplu nisipul sau alti contaminanti solizi si absoarbe unele dintre substantele nocive din apa.

Cel de-al patrulea filtru, post – carbon, retine substantele organice daunatoare, urmele de pesticide si substante chimice si reduce gustul si mirosul neplacut.

Datorita suprafetei mici pe care o ocupa, purificatoarele La Fantana se pot incadra perfect In spatiul casei tale. In plus, ai instalare, mentenanta si igienizare periodica.

Timp de o saptamana, poti testa gratuit purificatorul de apa La Fantana, doar completand formularul de aici. In 24 de ore, un specialist La Fantana te va contacta pentru detalii.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.