Setari Cookie-uri

Restaurantul Blue Fig a fost deschis in Romania cu vedete de top

Pe data de 17 martie, a avut loc evenimentul de deschidere a restaurantului-lounge Blue Fig.

comunicat de presa

Blue Fig

Pe data de 17 martie, a avut loc evenimentul de deschidere a restaurantului-lounge Blue Fig, locatie ce va fi si club in serile de weekend, oferind un meniu diversificat alcatuit din preparate cu specific international si cocktailuri delicioase.

Antonia a fost invitatul special, sustinand un concert acustic, iar atmosfera a fost animata de magicianul Verdini si DJ Dragos Vulgaris. La eveniment au fost prezente VIP-uri precum Andreea Mantea, Catalin Botezatu, Mihai Albu, Valentina Pelinel, Alexandra Usurelu, Zoli Toth, Mario Fresh, Lino etc.

Blue Fig este un restaurant, bar & lounge deschis in 10 tari, intre care Australia, USA si Iordania, iar meniul contine preparate pe baza retetelor culinare din bucataria internationala. Fiind un restaurant high class, este locul perfect pentru petreceri private si corporate, dar si un loc special unde poti lua micul dejun.

Citește și:

Restaurantul se desfasoara pe doua niveluri si ofera un ambient confortabil si prietenos pentru momentele in care cei care trec pragul doresc sa se bucure de gusturile delicioase din meniul disponibil, vedeta fiind cocktail-ul special cu smochine, emblema Blue Fig.

Bucatar chef este Alhamoui Moumen sau Rafa, dupa cum ii spun cei apropiati. De origine sirian, din 2008 lucreaza ca bucatar in Romania. Rafa a participat si la emisiuni - concurs televizate precum "Chefi la cutite".

Restaurantul Blue Fig se afla pe Strada Stirbei Voda 4, sector 1, Bucuresti. https://www.facebook.com/bluefigrestaurant/

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.