Setari Cookie-uri

Construim o societate sanatoasa, in epoca tulburarilor cauzate de stres

Oana Sorescu, consilier de dezvoltare personala, va invita la cursul: Descopera. Iubeste. Traieste

comunicat de presa

Oana Sorescu

Intr-o societate in care probleme emotionale din ce in ce mai diverse ne pun piedici in diverse domenii ale vietii, intr-un mod mai mult sau mai putin evident, Oana Sorescu, consilier de dezvoltare personala, prin metodele EFT si reprogramarea matricei mentale, singura din Romania cu o asemenea specialitate, sub brand-ul propriu de evenimente motivationale, va invita la cursul: “Descopera. Iubeste. Traieste”.

Workshopul Tehnici de Eliberare Emotionala- EFT cu Oana Sorescu va avea loc in perioada 26-27 martie , intre orele 10.00-18.00 la Hotel Parliament, Str Izvor , Nr 106, sector 5, (hotelul este situat vizavi de Palatul Parlamentului) si este organizat de Bless Events.

Succesul profesional se afla, fara niciun dubiu, in stransa legatura cu echilibrul din toate sferele vietii, acesta fiind necesar, dar nu si suficient in evolutia oamenilor. Cursul te ajuta sa traiesti in prezent, dincolo de frica ce provine din nesiguranta viitorului sau fara sa ai resentimente si frustrari, ce-si au seva din toate intamplarile trecute ale vietii tale, sa accepti schimbarea din viata ta, sa cresti cu maturiate emotionala si sa ai un ritm perfect al inimi tale. Constientizeaza cat este de important sa tratezi cauzele si nu efectele bolilor si ale afectiunilor.

Ce ar fi daca ai putea renunta la"povestea ta"? Cine ai fi fara ea?

Sunt doar cateva dintre intrebarile si gandurile pe care le avem, dar unii poate nu stiu cum si cui sa le adreseze, altii nu cred ca se poate face ceva sau nu stiu cum s-o faca.

Oana Sorescu a fost diagnosticata, cu ani in urma, cu o boala necrutatoare. I s-au dat doua luni de viata, dar a invins boala. Ea a inteles ca tot ce se petrece in vietile noastre si, mai ales ca in corpurile noastre, depinde de felul in care noi percepem realitatea, de convingerile si credintele noastre.

Oana a studiat diferite domenii de medicina alternativa, iar acum este consilier de dezvoltare personala, prin metodele EFT si reprogramarea matricei mentale, singura din Romania cu o asemenea specialitate.

Citește și:

Mai multe informatii despre Oana Sorescu si cursul: “Descopera. Iubeste.Traieste”pe: https://eft-mr.ro/

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.