Lectii de stil cu Roxana Voloseniuc

Lectii de stil cu Roxana Voloseniuc

Invitata Andreei Raicu in cadrul Conferintei Traieste frumos, Roxana va raspunde la toate intrebarile si dilemele legate de moda, stil si trenduri.

comunicat de presa

Roxana Voloseniuc conduce de mai bine de 15 ani cea mai importanta revista de moda din Romania - ELLE - si este, cu siguranta, una dintre cele mai avizate voci din domeniu. Este o adevarata emblema in materie de stil si putem spune, fara sa gresim, ca a contribuit la schimbarea mentalitatilor si la felul in care arata azi moda strazii in Romania.

Invitata Andreei Raicu in cadrul Conferintei Traieste frumos, Roxana va raspunde la toate intrebarile si dilemele legate de moda, stil si trenduri. Aflam care sunt piesele vestimentare care ne salveaza in orice moment, care sunt regulile dupa care trebuie sa ne ghidam atunci cand ne alcatuim garderoba, ce haine purtam in functie de silueta si multe altele in materie de fashion in cadrul Conferintei Traieste frumos.

Daca si tu ai dileme in materie de fashion, daca ai zile cand stai in fata dulapului plin cu haine si iti spui ca "iar nu am cu ce sa ma imbrac" si ai vrea ca prin minune sa-ti alcatuiesti o tinuta interesanta fara sa lasi o mica avere in magazine, atunci trebuie sa participi la Conferinta Lectii de stil cu Roxana Voloseniuc.

Conferinta va avea loc pe 11 aprilie 2016, mai multe detalii AICI

Locurile sunt limitate!

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri