Setari Cookie-uri

Energie pentru o zi de primavara cu noul gel de dus Exalte Moi de la Bourjois

Culoare, prospetime, zambete si mult soare. Cam asa arata o zi perfecta de primavara. Incepe-ti ziua cu doza de energie parfumata de la Bourjois!

comunicat de presa

gel de dus

Culoare, prospetime, zambete si mult soare. Cam asa arata o zi perfecta de primavara. Incepe-ti ziua cu doza de energie parfumata de la Bourjois! Rasfata-te in fiecare dimineata si seara cu aromele proaspete si energizante ale noului gel de dus Exalte Moi! Pentru ca si pielea ta are nevoie de hidratare si energie pentru o zi colorata de primavara.

Spuma cremoasa si aromata a noului gel de dus de la Bourjois ii ofera pielii tale hidratatarea delicata de care are nevoie, in timp ce tu te bucuri de un parfum incantator. Extractul de fructul pasiunii si aroma delicata a florilor tropicale (Hoya) te vor surprinde cu un parfum delicios si seducator. Pielea ta devine mai fina, iar noua formula „Absolu de parfum” are o rezistenta de pana la 6h. Asa cum ii spune si numele, gelul de dus Exalte Moi iti ofera o senzatie de prospetime si energie pentru intreaga zi. Oh, la la, la vie est faite de petits bonheurs!

In plus, explozia de culoare a ambalajului si binecunoscuta forma a recipentului Bourjois, transforma noul gel de dus in cel mai admirat „accesoriu” din baie.

Bucura-te de o primavara parfumata, zi de zi!

Citește și:

Pret recomandat: Gel de dus Bourjois Exalte Moi – 14,3 RON

Produsul este disponibil si pe www.emag.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.