Setari Cookie-uri

Primavara aceasta fii Mademoiselle Chic

Fii o adevarata Mademoiselle Chic cu make-up-ul fresh in culori pastelate!

comunicat de presa

bourjois

Primavara aceasta Bourjois te insoteste intr-o calatorie fascinanta in lumea culorilor si texturilor delicate care te vor cuceri cat ai spune ”tres chic”! Fii o adevarata Mademoiselle Chic cu make-up-ul fresh in culori pastelate!

Pentru un look lejer, de zi, incearca un machiaj diafan care imbina gratios albastrul serenity cu cele mai dulci nuante de rose quartz ale fardurilor Smoky Stories. Fie ca vrei sa fii cea mai chic din gasca de prietene sau vrei sa il recuceresti pe partenerul tau cu o privire seducatoare, incearca fardurile de ochi in tonuri discrete pe care le poti mixa intr-o armonie perfecta.

Zambetul, pune-l in evidenta cu noile rujuri Rouge Edition Souffle de Velvet in culori fondante si matasoase. La final, pentru ca look-ul sa fie perfect, alege lacurile de unghii 1 Seconde in culorile pantone ale anului si fii tres chic!

Citește și:

Pentru un machiaj romantic, de seara, nu uita sa iti accentuezi privirea cu mascara Glamour Push Up de la Bourjois. Vei cuceri doar cu un simplu clipit din gene! Oh, la la!

Lasa-te cucerita de parfumul si culorile proaspete ale primaverii si fii cea mai chic cu noile produse de make-up de la Bourjois!

La vie este belle, vive la joie de vivre!

Preturi recomandate:

Fard de pleoape Smoky Stories – 57,5 RON

Ruj Rouge Edition Souffle de Velvet – 53,5 RON

Mascara Glamour Push Up – 53,5 RON

Lac de unghii 1Seconde – 30,3 RON

Produsele sunt disponibile si pe www.emag.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.