Setari Cookie-uri

Bonilash, ser revolutionar pentru gene lungi si dese

Descopera secretul genelor naturale si frumoase!

comunicat de presa:

Genele lungi, dese si de o culoare intensa au fost considerate dintotdeauna un semn al frumusetii feminine. Pentru a avea mereu o privire seducatoare, noi femeile, uneori, suntem nevoite sa apelam la produse cosmetice speciale sau la alte metode cum ar fi, de exemplu, aplicarea de gene false. Acum, nu mai este nevoie! Gratie evolutiei tehnologiei moderne in domeniul cosmetic, va prezentam un produs de ingrijire destinat femeilor, care ajuta genele naturale sa fie lungi si puternice. Uita de trucurile dificile si bucura-te de genele tale! Ca si produs introdus in rutina de ingrijire de seara, Bonilash® este un ser revolutionar care are grija de genele tale si care, aplicat corect, creeaza un efect de alungire a genelor de pana la 25%.

Secretul unei priviri de invidiat!

Cand genele „vorbesc” pentru tine, n-ai vrea sa fie convingatoare? Doar cele naturale au acest efect, fiind o trasatura importanta a chipului. Acestea reusesc sa atraga atentia asupra ochilor si, uneori, chiar te ajuta sa comunici fara a rosti cuvinte. O astfel de forta nu poate fi imbracata intr-o „forma” falsa, invaziva, cum sunt diferite produse artificiale de alungire, de aceea, Bonilash® iti ofera secretul unei priviri fermecatoare. Da, genele tale naturale, vor fi, in sfarsit, mai lungi! Acest ser revolutionar ajuta la stimularea cresterii si indesirii genelor, hraneste si hidrateaza fibra si radacina acestora, dar mai mult, previne caderea excesiva a firelor. Datorita numeroaselor studii care au condus la obtinerea acestei formule inovative, dupa 12 saptamani de utilizare in mod regulat, genele tale vor fi mai lungi si mult mai puternice. Cu Bonilash®, rezultatele nu sunt artificiale, sunt vizibile!

Stiinta sustine naturaletea!

Genele tale au nevoie de Bonilash®! Serul pentru gene Bonilash® are la baza substanta activa bimatoprost- stimulent eficient pentru cresterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor.

Ingredientele atent selectate ale serului intaresc fibra si radacina firului si amplifica sinteza keratinocitelor din radacina acestuia, ajutand la imbunatatirea aspectului si a starii genelor, la accelerarea cresterii si indesirii lor si la ingrosarea structurii firelor.

Aplicare usoara si confortabila!

Bonilash® se aplica seara, dupa demachiere, pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapa inchisa. Usor de folosit, cu o textura placuta si fina, acesta se distribuie facil pe piele si are o absorbtie adecvata. Daca iti doresti sa redescoperi frumusetea naturala a genelor, Bonilash® este produsul pe care trebuie sa-l ai, daca vrei gene mai lungi, mai groase, cu o nuanta mai intensa si mai definite.

Creat din respect pentru frumusete si naturalete, Bonilash® este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor.

Descopera Bonilash® si traieste o experienta unica ce-ti dezvaluie frumusetea naturala a genelor tale! Pentru mai multe detalii, accesati www.bonilash.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.