Setari Cookie-uri

Noua gama Gerovital Plant, secretul frumusetii romancelor

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunta lansarea unei linii de produse Gerovital Plant avand la baza uleiul organic din flori de mac.

comunicat de presa:

Lansarea oficiala Gerovital Plant Flori de Mac a avut loc in cadrul unei expozitii speciale ce a adus un omagiu frumusetii romanesti, atat de admirata si de apreciata in toata lumea.

Romancele sunt renumite in lume pentru frumusetea lor, iar noi le iubim cel mai mult – cei care le vedem zi de zi, le cunoastem expresiile, bucuriile si tristetile. Noua gama Gerovital Plant este creata special pentru mentinerea frumusetii femeilor datorita compusilor benefici ce actioneaza activ asupra pielii lasand-o catifelata si hidratata. Secretul consta in uleiul organic din flori de mac obtinut din petalele de Papaver rhoeas, planta provenita din culturi organice, fara pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali. Noua linie de produse va beneficia de o campanie integrata de comunicare si suntem siguri ca aceasta gama va inregistra rezultate financiare foarte bune.”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Citește și:



In noua gama Gerovital Plant se gasesc produse cosmetice pentru ingrijirea zilnica a tenului (lapte demachiant hidratant, lotiune tonica antioxidanta, apa micelara hidratanta, crema microdermabraziune, crema hidratanta, crema antirid revitalizanta SPF10, crema fermitate contur ochi, buze, crema nutritiva multivitamine), a corpului (crema restructuranta antivergeturi, crema termica anticelulitica) si a parului (sampon hidratant, balsam hidratant). Acestea sunt destinate persoanelor cu varsta de peste 25 de ani si se bazeaza pe principii active naturale ce asigura o buna
toleranta si compatibilitate cu pielea.

Ingredientul de baza din fiecare produs este uleiul organic din flori de mac. Acesta are avantajul de a proteja tenul de factorii din mediul extern. Odata cu schimbarile climatice, tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitatii ale pielii, iar uleiul din Flori de Mac are un efect calmant si de protectie. Este ideal in tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii. Pe langa uleiul din flori de mac, au mai fost folosite ingrediente precum: uleiul natural Inca Omega si ceara de albine, uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado, vitaminele A si E.

Citește și:

Povestea Gerovital Plant incepe din anul 1985. Inovatia sta la baza longevitatii gamei, produsele si principiile active tinand pasul cu ultimele descoperiri din industria cosmetica.

Mai multe informatii despre Gerovital Plant - Flori de Mac gasiti pe site-ul Farmec.ro si pe pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.