Setari Cookie-uri

Peste 35.000 de femei din Romania au spus "Sunt frumoasa" in cadrul campaniei Dove

Zambetul, optimismul, simtul umorului, perseverenta sunt doar o parte dintre atuurile ce pun in valoare frumusetea unei femei.

comunicat de presa:

”Femeile din Romania sunt considerate drept unele dintre cele mai frumoase din lume. In ciuda acestui fapt, foarte putine dintre ele au increderea necesara sa afirme acest lucru.” Acesta este insightul care a stat la baza celei mai recente campanii Dove in urma careia, peste 35.000 de femei din Romania au avut incredere sa isi declare frumusetea.

Special creata cu si pentru femeile din Romania, campania Dove desfasurata in perioada 19 februarie – 10 martie este o continuare fireasca a misiunii brandului de a incuraja cat mai multe femei sa-si aprecieze frumusetea la adevarata valoare.

Primul pas al acestei initiative a fost reprezentat de vizualul campaniei, in care pentru prima data, au aparut femei obisnuite din Romania.

In continuare, Dove a inspirat cele peste 35.000 de femei sa spuna ”Sunt frumoasa!” prin intermediul unei serii de actiuni speciale. Campania din mediul digital a pornit de la un video emotional care surprinde reactiile femeilor atunci cand sunt invitate sa-si declare public frumusetea. Acestea au fost invitate sa isi invinga temerile si sa publice o fotografie cu #suntfrumoasa, transformand asta intr-o declaratie inspirationala.

Citește și:

Campania din mediul digital a fost completata de bannere interactive, Canvas, inovatia de mobile ads lansata la inceputul acestui an de catre cea mai importanta retea de socializare, un concurs pe www.doveclub.ro, precum si activari in magazine, actiuni de PR si proiecte speciale la TV.

Toate declaratiile „Sunt frumoasa” au fost centralizate si afisate in timp real in counter-ul gazduit pe www.doveclub.ro, dar si pe Cocor in perioada 1-8 martie.

Zambetul, optimismul, simtul umorului, perseverenta sunt doar o parte dintre atuurile ce pun in valoare frumusetea unei femei. Peste 35.000 de femei au avut increderea sa spuna „Sunt frumoasa!”. Dove le multumeste tuturor femeilor pentru sustinerea acestei campanii si le invita sa continue sa se simta frumoase in fiecare zi!

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.