Setari Cookie-uri

Bucura-te de o primavara pastelata cu noua serie de inele Picaturi Poetice de la PANDORA

Joaca-te cu proportiile si combina pasteluri de primavara prin suprapunerea inelelor preferate de la PANDORA, perfecte pentru a-ti exprima stilul si personalitatea.

comunicat de presa

Inspirata de frumusetea si stralucirea anotimpului de primavara, PANDORA a creat o serie speciala de inele colorate si vesele, care pot fi purtate suprapuse, pentru a fi mereu in tendinte. Taieturile si slefuirile unice ale pietrelor, alaturi de maiestria formelor indraznete si a influentelor noii culturi pop, au fost combinate pentru a crea impresionanta serie de inele Picaturi Poetice din Colectia de Primavara 2016.

Reprezentand textura picaturilor de apa care danseaza pe petalele si frunzele florilor, inelele jucause suprapuse reprezinta pete de culori proaspete de primavara, sub forma unor cupole lucioase care aduc aminte de stralucirea bobocilor de flori.

Taieturile si slefuirile unice caracterizeaza fatetele taiate sub forma de tabla de sah, iar varfurile rotunjite ale pietrelor creeaza extra-stralucire si iluzia de adancime, astfel incat atunci cand privesti piatra, pare ca te uiti in apa. Inelele Picaturi Poetice sunt realizate din argint 925 cu pietre in diferite nuante de zirconiu cubic transparent, violet si roz, de diferite dimensiuni, precum si cu o frumoasa piatra de cristal albastru marin.

Citește și:

Aducand un dram de caldura la sofisticarea rece a argintului si adaugand chiar mai multa splendoare design-ului, a fost creata versiunea din aur lucios de 14k a inelului din seria Picaturi Poetice. Inelul are incorporata o piatra din cristal roz pudrat – o expresie delicata si feminina a primaverii.

Joaca-te cu proportiile si combina pasteluri de primavara prin suprapunerea inelelor preferate de la PANDORA, perfecte pentru a-ti exprima stilul si personalitatea.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.