Setari Cookie-uri

Tefal da startul campaniei nationale Fabrica de Clatite editia a II-a

Tefal a lansat noua tigaie Panda, cu elemente decorative, al carei design grafic interior permite realizarea unor clatite inedite, in forma de urs panda. Tigaia poate fi folosita si pentru clatitele cu forma clasica, rotunda.

comunicat de presa:

Tefal da startul celei de-a doua editii a campaniei nationale Fabrica de Clatite, printr-un show culinar interactiv, desfasurat joi 17 martie 2016, la restaurantul Chefs Experience din Bucuresti.

Alaturi de Jamila Cuisine, Tefal a transformat clatitele, un desert simplu, intr-o specialitate gourmet – cu adaos de distractie si creativitate. Evenimentul a fost indulcit de Magiunul de prune Topoloveni, celebrul brand de tara, distins cu cele mai prestigioase premii internationale pentru calitate.

Cu aceasta ocazie, Tefal a lansat noua tigaie Panda, cu elemente decorative, al carei design grafic interior permite realizarea unor clatite inedite, in forma de urs panda. Tigaia poate fi folosita si pentru clatitele cu forma clasica, rotunda.

„O reteta foarte populara si aparent simpla, precum cea de clatite, se poate transforma intr-o adevarata delicatesa, daca esti creativ si ai tigaia potrivita. Desenul din interiorul tigaii Tefal Panda, ce reproduce fata unui urs, aduce o doza de ludic si alunga monotonia din bucatarie, transformand prepararea clatitelor intr-o experienta amuzanta. Decorarea clatitelor este activitatea preferata a intregii familii, iar pentru aceasta avem nevoie de un gem de calitate, fara zahar si fara conservanti Suntem bucurosi ca la Fabrica de Clatite am avut alaturi de noi Magiunul de Topoloveni, care a desavarsit gustul clatitelor noastre”, a declarat Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania.

Citește și:

Tehnologie performanta si sigura

Tefal inoveaza prin noua tehnologie cu jet de cerneala, ce permite decorarea bazei exterioare a tigaii cu grad inalt de precizie, astfel ca invelisul exterior, realizat din email dur, isi pastreaza rezistenta ridicata la caldura si zgarieturi.

Invelisul interior antiaderent PowerGlide este imbunatatit cu particule minerale pentru o desprindere usoara la fiecare utilizare si este de doua ori mai rezistent decat invelisul LongGlide de la Tefal.

La fel ca toate tigaile Tefal, si noua Panda dispune de tehnologia exclusiva Thermo-Spot®, ce indica momentul cand tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit, astfel incat preparatele sa aiba culoare, textura si gust, cele trei elemente cheie care desavarsesc experienta culinara.

Premii zilnice la Fabrica de Clatite

Campania nationala „Fabrica de Clatite Tefal – productii presarate cu creativitate” se desfasoara intre 14 martie si 8 mai; in aceasta perioada, cei care achizitioneaza orice tigaie, cratita sau oala Tefal, si inscriu bonul si data prin SMS sau pe www.tefal.ro, pot castiga unul dintre cele trei premii zilnice sau marele premiu: o bucatarie in valoare de 2.000 euro.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    25 Martie 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.