Setari Cookie-uri

Noutatile sezonului de la Meli Melo - Paris

Colectia de vara 2016 Meli Melo - Paris La Femme Romantique.

comunicat de presa:

Am inceput primavara cu influente etno si feminitate, si cu promisiunea ca ne asteapta un intreg sezon dedicat femeii romantice, cu accente actuale si reinterpretari adaptate Primavara- Vara 2016.

“La femme romantique” este umbrela sub care vom defila, prin intermediul magazinelor noastre, intreg sezonul cald, 2016.

Bijuteriile multicolore, cu accente florale si aer feminin, statement dar si piese discrete, gentile cu imprimeuri colorate, atent combinate, dar si in culori pastel, feminine, contureaza o colectie de inspiratie PENTRU TINE.

Pentru femeia visatoare, romantica, dar cu un stil bine definit. Noul sezon o va conduce prin stiluri diferite, insa atat de asemanatoare cand vine vorba despre FEMEIE, cea careia se adreseaza, La Femme Romantique!

Dam startul defilarilor cu stil, incepand cu 11 martie, lansand colectia de accesorii si bijuterii pastelate, florale, diafane, delicate.

Citește și:

Continuam sezonul dedicat femeii romantice, incepand cu 1 aprilie, prin lansarea Ete Romantique. O colectie full summer, unde culorile tari se impletesc perfect cu imaginile din vacanta de vara, de la malul marii.

Incepand cu 1 aprilie, in magazinele Meli Melo – Paris si online, pe www.melimelo.ro. va fi lansata tombola sezonului, “Rasfat la Paris”. Aceasta se va desfasura in perioada 1.04-31.05.2016, iar premiul este un City Break la Paris, pentru doua persoane, cazare 2 nopti la un hotel de 4 stele si transport avion. Se pot inscrie toate bonurile cu o valoare mai mare sau egala cu 50 lei, aferente achizitiilor din perioada mentionata.

La inceput de mai, cea de-a treia colectie, Mer & Romance, te duce direct in vacanta si te inspira sa impachetezi tinutele cu printuri marinaresti, pentru a completa sezonul, cu stil, visare, relaxare, exact asa cum a inceput.

Citește și:

Disponibile in magazinele Meli Melo – Paris, dar si online, incepand cu 11 martie 2016!

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, in prezent detinand un total de 38 de magazine, dintre care 2 magazine tip outlet, 1 magazin in Chisinau si 2 magazine in Sofia.
Categoriile de produse care se gasesc in magazinele noastre se adreseaza atat micutelor domnisoare, cat si femeilor mature, cu un stil perfect conturat.

Visam sa le aducem clientelor noastre fantezie, culoare, rasfat, dar si stil prin cea mai completa gama de accesorii de moda , dar si experiente incredibile la cumparaturi si insipratie.

De la cercei, coliere, bratari, pana la esarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genti, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de par, dar si incaltaminte. Toate colectiile sunt atent lucrate special pentru doamnele si domnisoarele in cautare de noutati din domeniu, in magazinele noastre, in fiecare sezon.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.