Setari Cookie-uri

Primavara aceasta ai motive romanesti de bucurie

Primavara este anotimpul schimbarii si al bucuriei, momentul din an cand natura revine la viata si prinde culoare.

comunicat de presa

Primavara este anotimpul schimbarii si al bucuriei, momentul din an cand natura revine la viata si prinde culoare. Odata cu ea si tu poti face acelasi lucru. Primavara aceasta iti poti imbogati garderoba cu articole vestimentare autentic romanesti. Fii originala prin adoptarea unor piese cu motive traditionale ce nu vor ramane neremarcate.

All Boutique iti propune o colectie speciala de articole vestimentare cu motive traditionale realizate in ateliere de creatie exclusiv romanesti.

“Primavara aduce cu ea o multitudine de traditii specific romanesti. Fie ca vorbim de martisor sau de Ziua Mamei, traditiile caracterizeaza acest anotimp. De aceea, din puncul nostru de vedere, nimic nu este mai potrivit decat o tinuta cu motive traditionale. Astfel, pe allboutique.ro se gaseste o gama variata de obiecte vestimentare inspirate din folclorul romanesc. Clientele noastre se vor bucura de piese vestimentare originale, gandite si realizate de designeri romani.” Catalina Brinza, Owner All Boutique

Citește și:

all boutique

Rochia de dama cu motive traditionale este ideala pentru o iesire cu prietenii in oras. Croita cu motive romanesti in culori speciale in nuante de rosu, aceasta reprezinta o alegere mereu in trend.

Perfecta pentru o tinuta purtata la birou, fusta conica cu motive romanesti reprezinta un must-have al acestei primaveri. Cu siguranta te vei diferentia si vei atrage toate privirile adoptand un stil romanesc.

all boutique

Bucura-te de zilele calduroase de primavara alegand sandalele din piele naturala Romanian Motifs Navy ce iti vor pune in valoare orice tinuta. Potrivite atat pentru o tinuta de zi, cat si pentru o tinuta de seara, acestea trebuie sa se regasesca in garderoba ta.

haine cu motive traditionale

All Boutique iti propune o serie de alternative speciale, creatii in stil romanesc ce transforma o tinuta clasica intr-una originala.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.