Setari Cookie-uri

AFI Palace Cotroceni lanseaza prin MAXFUN un nou concept de distractie

MAXFUN este un spatiu integrat de distractie ce se adreseaza unui target extins, de la tineri, pana la adulti si familii.

comunicat de presa

AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, isi consolideaza pozitia de lider pe zona de divertisment in Bucuresti, odata cu deschiderea centrului de distractie MAXFUN. MAXFUN este un spatiu integrat de distractie ce se adreseaza unui target extins, de la tineri, pana la adulti si familii. Cu un design ultra modern, MAXFUN va pune la dispozitie o serie de jocuri pentru activitati recreative, de la bowling si billiard pana la jocuri video, de la cele mai clasice pana la cele mai noi simulatoare, pentru toate varstele.

“AFI Palace Cotroceni detine in momentul de fata cea mai extinsa oferta de divertisment in randul centrelor comerciale din capitala. Inca de la intrarea pe piata din Romania, AFI s-a pozitionat ca un centru comercial complet, de la optiuni de distractie si petrecere a timpului liber, pana la shopping, gazduind peste 300 de branduri cunoscute national si international. MAXFUN extinde zona de entertainment ce cuprinde o multitudine de alte optiuni de distractie, cel mai mare pationar acoperit dintr-un centru comercial din Romania, singurul roller coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, arena laser tag, piste de karting, primul IMAX din tara si multe altele.”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.

MAXFUN aduce in premiera 6 piste de bowling dotate cu cele mai performante echipamente din Romania, ce detin sistemul de scor BES X. Jucatorii se pot fotografia sau isi pot realiza caricaturi, pe care le pot posta pe profilul lor de Facebook, la fiecare lovitura STRIKE.

O alta atractie in centrul de distractii MAXFUN este zona Arcades, un perimetru in care sunt puse la dispozitie jocuri video clasice, dar si simulatoare care pot fi folosite de toate categoriile de public, indiferent de varsta.
De asemenea, clientii se pot bucura de sistemul promotional Joy Shop pe baza caruia toti cei pasionati de gaming vor fi rasplatiti cu premii speciale din magazinul Joy.

MAXFUN detine si un spatiu dedicat lounge-ului, ce dispune de 12 mese si peste 80 de locuri moderne, ce pot fi reamenajate, in functie de nevoile clientilor. Spatiul a fost conceput astfel incat sa poata gazdui petreceri si evenimente, un DJ asigurand in permanenta muzica adecvata.

Mai mult, in locatie exista si un bar, unde clientii au posibilitatea sa comande dintr-un meniu select de bauturi.
Pentru mai multe informatii despre evenimente sau noutati din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFIPalace Cotroceni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.