comunicat de presa

KFC anunta deschiderea celui de-al 56-lea restaurant, la Drobeta Turnu Severin

Restaurantul are o suprafata de 360 de metri patrati si este impartit pe doua niveluri unite de zona scarii ce este inconjurata de corpuri de iluminat aranjate asimetric. Parterul reprezinta zona de lounge iar etajul combina piese de mobilier specifice restaurantului dar si un divan. Acesta pastreaza in totalitate stilul oriental cu lampi, covoare tesute manual, texturi si accesorii colorate. Barul, care ocupa o mare parte din parter, este realizat dintr-un blat de lemn imbracat cu un trafor din fier iar zona de perete cu accente industriale prin rafturi de fier. Culoarea mobilierului si materialul de plus au fost alese din inspiratia interioarelor traditional marocane, schema de culori reflectata fiind turcoaz si ocru, ce sugereaza nuanta oceanului si pe cea a desertului. Peretii au fost decorati cu trafoare cu model specific stilului Moorish.

Proiectul de reamenajare a fost semnat de biroul de arhitectura 2Deco Design prin arhitecta Alina Stoian, cea care a gandit stilul marocan adus in contemporan. “Viziunea proprietarului ne-a indrumat catre acest nou spatiu, in care am incercat sa asociem influentele contemporane cu cele inspirate din cultura tarilor din Africa de Nord. Asa am decis sa pastram un decor curat cu tonuri dinamice de culoare si elemente de accent. Trecerea dintre parter si etaj este una graduala, cu mobilier asemanator dar elemente de diferentiere, precum scaunele si corpurile de iluminat cu modele si materiale diverse. Am vrut sa redam ideea unui loc caracterizat de o atmosfera relaxanta, care transmite emotie si te invita catre noi experiente.“, completeaza Alina Stoian.

Noul decor este gandit in asa fel incat Nargila Grill&Bar sa reprezinte locul potrivit pentru un mic dejun relaxant, o intalnire la masa de pranz dar si pentru a savura pe indelete o cina caracterizata de preparate cu ingredientele bucatariei orientale. Meniul de mancare a fost modificat dupa procesul de transformare, cuprinde atat preparate din bucataria din nordul Africii si Orientul Mijlociu dar si preparate din bucataria internationala printre care si o selectie de burgeri. Din meniul vechi, restaurantul a pastrat hummus-ul in diferite variante, cu tahini, carne sau ciuperci dar si Shakshouka, kebab sau salata arabeasca si Fattoush. Asa cum ii spune si numele, localul cuprinde si o variata oferta de narghilele cu arome, de la cele traditionale pana la cele care combina mai multe gusturi si lapte.

Nargila Grill&Bar Bucuresti este situat in Piata Unirii, pe Str. Bibescu Voda, 1 iar cel de-al doilea restaurant in Sinaia, pe Bd. Carol I la parterul Hotelului Sinaia. Mai multe informatii pot fi accesate online pe site-ul www.nargila.ro sau pe pagina de Facebook.

Stradale, restaurantul condus de Chef Foa, a atras peste 10.000 de clienti in prima luna si pregateste inca o premiera
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: