Setari Cookie-uri

Pregateste-ti locuinta pentru curatenia de primavara cu noile lavete de bucatarie de la Amway

Fiecare inceput de sezon cald vine cu energii pozitive, optimism si planuri noi.

comunicat de presa

lavete de bucatarie Amway

Fiecare inceput de sezon cald vine cu energii pozitive, optimism si planuri noi. Si pentru ca totul sa fie in armonie cu starea noastra de spirit, locuinta noastra trebuie sa fie cat mai bine pusa la punct, curata si pregatita de musafiri.

Amway vine in sprijinul gospodinelor care isi doresc o bucatarie ingrijita si stralucitoare si lanseaza noile lavete de bucatarie L.O.C. AMWAY HOME, create pentru curatarea impecabila a suprafetelor, indepartarea murdariei si a resturilor de grasime dintr-o singura utilizare. Cu ajutorul acestor lavete mari, impregnate cu solutie de curatare, murdaria persistenta este eliminata in doar cateva secunde, lasand suprafetele curate si igienizate, fara urme de reziduuri daunatoare. Lavetele sunt usor de folosit iar timpul de actionare extrem de rapid, suprafetele devenind uscate aproape instantaneu.

Lavetele L.O.C. AMWAY HOME sunt ambalate in pungi resigilabile a cate 24 de bucati si pot fi folosite pentru majoritatea suprafetelor din bucatarie, eliminand, fara efort, reziduurile si depunerile dificile.

Citește și:

Curatenie excelenta si grija fata de mediu

Gama de produse AMWAY HOME pentru ingrijirea locuintei, pentru rufe, diverse suprafete si vase de bucatarie are la baza BIOQUEST FORMULA, o combinatie unica de ingrediente obtinute natural, care protejeaza mediul si curata excelent. Formulele produselor AMWAY HOME au fost testate dermatologic si este atestat faptul ca sunt sigure si delicate pentru piele, fara a cauza alergii sau iritatii. Acestea contin un procentaj ridicat de ingrediente active, in loc de aditivi sau apa, pentru a oferi clientilor un raport excelent calitate - pret.

Toate produsele de intretinere a locuintei AMWAY HOME sunt comercializate exclusiv prin intermediul Intreprinzatorilor Privati Amway din Romania. Gasiti mai multe informatii despre produse si optiunile de cumparare, precum si oportunitatile de business Amway accesand website-ul companiei: https://www.amway.ro/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.