Setari Cookie-uri

Tezyo, cel mai nou concept de magazin al grupului Otter, se lanseaza in AFI Palace Cotroceni

Magazinul Tezyo din AFI Palace Cotroceni aduce o gama de produse dedicate atat femeilor, cat si barbatilor.

comunicat de presa

Tezyo

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, isi diversifica gama de branduri premium prin deschiderea magazinului Tezyo, cel mai nou concept lansat pe piata de grupul Otter.

“Anul acesta a debutat pentru AFI Palace Cotroceni cu o serie de lansari noi. Am avut aproape saptamanal deschideri de magazine noi si vom continua sa ne surprindem clientii si cu alte branduri pana la finalul anului.

Noutatile pe care le aducem se reflecta atat asupra componentei de fashion, cat si in ce priveste zona de entertainment, food court si servicii. AFI este un proiect dominant in randul centrelor comerciale din capitala si din tara, si ne dorim sa ramanem prima optiune pentru clientii nostri.”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Cotroceni.

“Tezyo este un concept nou, care doreste sa vina in intampinarea publicului preocupat sa-si puna in evidenta propriul stil.”, a mentionat Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter.

Magazinul Tezyo din AFI Palace Cotroceni aduce o gama de produse dedicate atat femeilor, cat si barbatilor. Clientii pot opta pentru incaltaminte eleganta, modele de pantofi pentru tinute casual, dar si sport. Pe langa acestea, magazinul pune la dispozitie o varietate de genti si bijuterii pentru femei.

Printre marcile de incaltaminte disponibile in magazinul Tezyo din AFI Palace Cotroceni se numara Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif, Gryxx, Converse, Nike, Camper, Converse, Pepe Jeans, Santini, Diesel si nu numai.

Pentru mai multe informatii despre evenimente sau noutati din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.