Setari Cookie-uri

Show de frumusete GWS Organic Beauty Center si recital Graziella, la CosmoBeauty 2016

O prezenta importanta si cu traditie la conventiile CosmoBeauty este cea a Academiei de Frumusete GWS Organic Beauty Center.

comunicat de presa

CosmoBeauty

In ultimele zile ale acestei saptamani, intre 8 si 10 aprilie, va avea loc o noua editie a targului de frumusete CosmoBeauty, eveniment de referinta in industria esteticii profesionale si a medicinii estetice din Romania. O prezenta importanta si cu traditie la conventiile CosmoBeauty este cea a Academiei de Frumusete GWS Organic Beauty Center, care va prezenta, si in acest an, in premiera, tratamente revolutionare pentru colorarea, tratarea si ingrijirea podoabei capilare si nu numai.

Condusa de inginer chimist Aurelia Dumitru, echipa GWS Organic Beauty Center va propune celor interesati tratamente veritabile prin colorare organica certificata Ecocert, compuse din 98,02 la suta ingrediente organice certificate in formule de colorare si ingrijire profesionale protective. Frumusetea Organica Certificata este conceptul complet pentru saloane, cu primele produse profesionale certificate Ecocert, Green Salon si USDA Organic.

Citește și:

Duminica, in a treia zi a targului de frumusete, de la ora 13:00 va avea loc un show de frumusete, marca Global Wellness System. In deschidere, cunoscuta violonista Graziella, pe numele sau real Gratiela Marineata, va sustine un recital de exceptie. Printre personalitatile publice care si-au anuntat prezenta la eveniment se afla Bianca Ionita, Sarah Jsun, Julia Jianu, Myriam, Alina Laufer, campioana mondaila la Kempo, Alina Pascu, Mia, logodnica lui Silviu Prigoana, sau Simona Suhoi.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.