Setari Cookie-uri

De la panoul cu perle la vitrina cu papadii: Mihaela Damian aduce primavara a la roumaine in inima Parisului

Pornind de la materialul signature al I. D. Sarrieri, dantela Chantilly, Mihaela a ales papadia pentru a pune in valoare atat senzualitatea modelelor, cit si finetea aerata a inului si a matasii.

comunicat de presa

Mihaela Damian

Mihaela Damian, creatoarea panourilor neconventionale cu perle, pentru care a fost distinsa cu Premiul pentru inovatie si tehnici noi in design in cadrul Targului Maison et Objet, de la Paris, a imbracat in papadii vitrina I.D. Sarrieri din Rue Faubourg Saint-Honoré, epicentrul stilului din capitala franceza.

Pornind de la materialul signature al I. D. Sarrieri, dantela Chantilly, Mihaela a ales papadia pentru a pune in valoare atat senzualitatea modelelor, cit si finetea aerata a inului si a matasii. Lucrate manual, in cel mai mic detaliu, papadiile par sa reconstruiasca un colt a carui poveste se tese intre accentele de auriu si asteapta numai briza primaverii pentru a se desprinde si a-si gasi drumul in aer.

24 de papadii, cu diametrul de 40 si 55 cm, au inghitit 20 de kilograme de sarma metalica, lana de merino, 10 kilograme de aracet si 14 zile de lucru manual fara pauza.

Citește și:

In cuvintele Mihaelei, “conceptul este ancorat in finetea si detaliile impecabile ale dantelei Chantilly. Atunci cind este purtata, se contopeste cu pielea, lasand senzatia atingerii diafane si aproape insesizabile a papadiilor. Non-culoarea lor si accentul de auriu pastreaza imaginea cat mai curata si lasa produsele sa iasa in evidenta.”

Mihaela Damian

“Am apelat la Mihaela in pregatirea vitrinelor sezonului primavara-vara 2016 pentru flagship-ul I.D. Sarrieri din Paris intrucat ne-a placut foarte mult estetica sa si am considerat ca se potriveste foarte bine cu brandul. Asteptarile ne-au fost depasite. Mihaela ne-a propus un concept superb, executat minunat, o adevarata splendoare diafana de primavara, niste papadii care sa te transporte mai departe intr-un univers delicat, doar al tau, asemeni produselor I.D. Sarrieri din cea mai fina dantela Chantilly”, declara echipa I.D. Sarrieri.

Citește și:

Mihaela Damian este o tanara arhitecta si designer interior, cunoscuta pentru panourile decorative cu perle. Toate lucrarile sale sunt unice, realizate din materiale speciale, jalonate de eleganta si bun-gust. Peretii din perle se potrivesc in orice spatiu, public sau rezidential, interior sau exterior si au un impact vizual extrem de puternic. Panourile cu perle au fost prezentate initial intr-o expozitie in Bucuresti, sub forma unor tablouri mari, iar la scurt timp dupa, Mihaela Damian a fost contractata in vederea realizarii unor proiecte in Anglia, Turcia, Franta sau Dubai. Punctul cel mai inalt al carierei sale de pana acum il reprezinta participarea la targul Maison & Objet de la Paris, in 2012, unde arhitecta a prezentat acest concept revolutionar, care a primit "Premiul pentru inovatie si tehnici noi in design". Intre timp s-a specializat in Visual Merchandising, avand ca mentori nume consacrate in acest domeniu la Paris.

Citește și:

Va invitam sa explorati universul estetic, cat si lucrarile Mihaelei, pe pagina oficiala de Facebook Mihaela Damian Architecture sau pe site-ul oficial.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.