Setari Cookie-uri

Galeria comerciala Feeria din Baneasa Shopping City aniverseaza 10 ani

Inca de la deschidere, in 2006, Galeria Feeria si-a propus sa fie un reper de shopping in randul galeriilor comerciale din Bucuresti, reusind o evolutie constanta de-a lungul celor 10 ani.

comunicat de presa:

In acest week-end e mare sarbatoare in Galeria Feeria. Implinim 10 de de cand ne-am deschis portile, asa ca te asteptam sa sarbatoresti alaturi de noi! Pentru ca ne-ai fost mereu aproape, cumparaturile pe care le vei face in perioada 9 – 10 aprilie in oricare magazin din interiorul Galeriei Feeria vin cu premii mari, mari, mari!
Tot ce trebuie sa faci este sa prezinti bonul fiscal de cumparaturi de minim 50 de lei, sa completezi talonul dedicat si sa-l depui in una din urnele de la biroul de informatii din Galeria Feeria. Astfel, vei intra in marea tombola, in urma careia poti castiga unul din cele 3 vouchere cadou de 6.000 lei, 2.500 lei si respectiv 1.500 lei oferite de Baneasa Shopping City.

Cadouri vom avea pentru fiecare, asa ca fiti siguri ca va veti intalni cu hostessele noastre, care va vor sta la dispozitie cu toate informatiile necesare despre concurs, despre noua aplicatie Baneasa Shopping City, CITY iLOVE, dar si cu cate un cadou aniversar.

Citește și:

Tot cu ocazia aniversarii, va asteptam cu mic cu mare sa participati la atelierele de bezea si ciocolata, unde va veti putea „juca“ : mesajele pentru cei apropiati se transpun intr-o tableta de ciocolata, iar daca va veti faceti un selfie, acesta se transforma instant intr-o acadea personalizata, din ciocolata, cu chipul vostru.

Ne vedem ca de obicei in Feeria! Hai sa sarbatorim impreuna!

Despre Galeria comerciala Feeria

Inca de la deschidere, in 2006, Galeria Feeria si-a propus sa fie un reper de shopping in randul galeriilor comerciale din Bucuresti, reusind o evolutie constanta de-a lungul celor 10 ani. Devenind parte integranta a centrului comercial Baneasa Shopping City deschis in 2008, Feeria ocupa o suprafata de 32.000 mp, cuprinde un hypermarket Carrefour si 75 de magazine. In acest moment, beneficiaza de un mix ideal de chiriasi, acoperind toate categoriile, de la shopping (incaltaminte, articole de imbracaminte, copii, etc.) la servicii (banci, curatatorie, hypermarket, servicii de telefonie, farmacii si optica etc.)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.