Setari Cookie-uri

Impreuna cu Oana Cuzino si produsele Cien, Lidl protejeaza frumusetea romancelor!

Lidl demareaza un program care isi propune sa protejeze frumusetea romaneasca, invitand romancele sa constientizeze importanta ingrijirii pielii. Cu gama de produse Cien, potrivita oricarui tip de piele si oricarei femei din Romania, putem sa avem grija de frumusetea noastra.

comunicat de presa:

Putina lume stie ca pielea este, de fapt, cel mai mare organ al corpului omenesc. Din pacate, la fel de putini inteleg nevoia de a o ingriji zilnic. A intretine o piele sanatoasa nu este un proces extrem de complicat, nu trebuie sa necesite un efort deosebit si trebuie sa fie accesibil tuturor. Campania Lidl vine in sprijinul frumusetii cu sfaturi si produse potrivite si invita romancele sa constientizeze importanta ingrijirii pielii.

Desi sunt considerate printre cele mai frumoase femei din lume, doar 10 % dintre romance mai au grija de felul in care arata. Astfel, pentru a-ti proteja frumusetea, gama Cien de la Lidl raspunde oricaror exigente, dar si tuturor nevoilor pielii.

Crema Cien antirid cu Q10, recunoscuta international

Redescopera-ti increderea in tine cu crema antirid cu Q10, care hidrateaza si patrunde rapid in piele pentru o protectie optima a acesteia impotriva agresiunilor externe. Totodata, produsul se bucura de recunoastere internationala. In urma unui test realizat in 2014 in Italia, crema Cien antirid cu Q1O si-a demonstrat eficienta antirid si capacitatea de hidratare in comparatie cu alte 14 creme de marca din categoria cremelor hidratante si cremelor antirid care au facut obiectul testarii. In 2015, crema Cien antirid cu Q10 a primit recunoasterea „Les Victoires de la Beauté”, in Franta. Cremele au fost testate si aprobate de catre un juriu format exclusiv din consumatoare.

Citește și:

Reguli esentiale pentru ingrijirea tenului

Bucura-te de un ten sanatos si frumos, de dimineata pana seara, oferindu-i tot ce este mai bun. Gama completa de creme Cien pentru fata, de zi si de noapte, iti va rasfata pielea si o va hidrata 24 de ore, oferindu-i tenului tau toate ingredientele necesare pentru o protectie completa.

Pentru ca de multe ori uitam sa folosim o crema hidratanta inainte de aplicarea unui fond de ten, BB cream Cien este solutia pentru un ten perfect si hidratat. Crema este combinatia optima intre un produs de ingrijire si machiaj si este disponibila pentru doua tonuri de piele.

Genetic, femeile au un derm mai subtire si mai sensibil, mai ales daca se expun factorilor de mediu si stresului. Rasfata-ti pielea cu atingerea delicata a produselor Cien Med, gama special conceputa pentru pielea sensibila sau cea expusa unui mediu exterior solicitant.

Citește și:

Asadar, gama Cien de la Lidl este creata pentru ca tu sa te simti bine in pielea ta, devenind o solutie simpla la indemana romancelor de pretutindeni. Frumusetea ta merita sa fie protejata!

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.