Setari Cookie-uri

FashionUP isi mareste colectia de produse si anunta parteneriatul cu Puma Romania

Parteneriatul cu Puma Romania a venit ca o dezvoltare fireasca a conceptului pe care FashionUP l-a introdus pe piata din Romania in 2015

comunicat de presa:

Magazinul online FashionUP anunta extinderea portofoliului de produse, incluzand din aceasta luna si Puma Romania, unul dintre cele mai indragite si solicitate branduri de vestimentatie sportiva. FashionUP vine astfel in intampinarea dorintei clientilor de a avea acces la o gama cat mai variata de produse la cele mai bune preturi. In ceea ce priveste colaborarea cu Puma Romania, aceasta a prins contur in noiembrie 2015, printr-o campanie organizata in perioada Black Friday.

Parteneriatul acesta presupune adaugarea in oferta magazinului a peste 200 de articole de incaltaminte pentru barbati si femei, urmand sa fie extinsa gama cu articole de imbracaminte si accesorii. Toate produsele Puma sunt disponibile la preturi speciale, incepand de la 49,90 lei, iar unele dintre ele beneficiaza de reduceri care ajung pana la 55%.

Citește și:

Parteneriatul cu Puma Romania a venit ca o dezvoltare fireasca a conceptului pe care FashionUP l-a introdus pe piata din Romania in 2015: Shop Smart Real Brand. Aceasta marca este un “Real Brand” si aprecierea de care se bucura in Romania este binecunoscuta. Conform datelor magazinului, articolele Puma Romania sunt deja in top 10 cele mai vandute branduri si odata cu cresterea numarului de produse poate ajunge in top cinci.

In 2016, FashionUP inregistreaza vanzari cu 300% mai mari comparativ cu anul trecut. Totodata, compania preconizeaza ca va ajunge la un portofoliu cu peste 50.000 de produse care sa indeplineasca o singura conditie, cea care diferentiaza magazinul de altele similare: branduri de top la preturi mici. Pe langa Puma Romania, gama fashion sport mai cuprinde marci precum Adidas, Nike, New Balance, Reebok si Vans, iar acestora li se adauga, din portofoliul extins, branduri precum Guess, CK, Just Cavalli, Michael Kors.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.