Setari Cookie-uri

Alege demachierea simpla si delicata de la NIVEA, pentru orice tip de ten

Transforma misiunea imposibila a demachierii intr-una posibila si extrem de rapida cu Apa micelara delicata 3in1 de la NIVEA!

comunicat de presa

Nivea

Inca ti se intampla sa sari peste pasul esential catre un ten frumos? Da, stim, e mai simplu sa iti asterni capul direct pe perna seara, atunci cand oboseala isi spune cuvantul, insa nu este si sanatos pentru frumusetea tenului tau.

Transforma misiunea imposibila a demachierii intr-una posibila si extrem de rapida cu Apa micelara delicata 3in1 de la NIVEA! Nu doar ca indeparteaza machiajul de peste zi in doar cateva minute, ci iti lasa tenul proaspat si hidratat!

Descopera cele doua formule inovatoare de la NIVEA si afla care ti se potriveste!

Incearca NIVEA Apa micelara delicata 3in1 pentru toate tipurile de ten cu o formula de ingrijire extrem de eficienta, cu dexpantenol si ulei din samburi de struguri, ce indeparteaza rapid machiajul tenului, chiar si pe cel din zona ochilor, hidratand dintr-o singura miscare.

NOU! Daca tenul tau este uscat, NIVEA are solutia potrivita! Printr-o atingere delicata, NIVEA Apa micelara calmanta 3in1 cu ulei natural de migdale curata eficient, dar bland si in profunzime machiajul tenului si al zonei ochilor, iar tu te vei bucura de hidratare si catifelare, cat ai zice #operatiuneademachierea!

Datorita tehnologiei micelelor, nu va fi nevoie sa iti clatesti tenul dupa folosirea produsului.

Pret recomandat: 18.92 lei, fiecare

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.