Setari Cookie-uri

Giorgal - tinutele care pun in valoare frumusetea naturala a romancelor

Giorgal vorbeste despre simplitatea unui look curat, cu finisaje impecabile si texturi de calitate superioara.

comunicat de presa

Giorgal propune linii compuse din elemente omogene, cu imprimeuri unicolore, adaugand diferite accente care denota eleganta si rafinament. Tinutele sunt realizate intr-o gama cromatica ampla, pornind de la nonculori sau tonuri reci, pana la nuante pastelate, calde.

Prin natura lor, tinutele Giorgal scot la iveala frumusetea naturala a femeii, contureaza liniile corpului si emana un chic firesc. Piesele vestimentare pot fi armonizate atat pentru o tinuta casual sau smart casual, cat si pentru una sofisticata, de seara. Liniile vestimentare Giorgal sunt volatile, comode, iar simplitatea lor indeamna la cat mai multe imbinari de texturi si culori.

Piesele Giorgal abordeaza un stil clasic, presarat cu tonuri minimaliste, moderne si croiuri care avantajeaza o larga paleta de feminitate. Deoarece frumusetea naturala a femeii este principalul sau atu, tinutele Giorgal contureaza o figura plina de delicatete.

Creatiile Giorgal sunt menite a fi puse in valoare de personalitatea femeii care le poarta si nu invers. Hainele Giorgal isi insusesc originalitatea din caracterul fiecarei doamne sau domnisoare care poarta piesele vestimentare. Prin echilibrul armonios dintre simplitate si rafinament, creatiile Giorgal raman actuale, nu isi pierd din frumusete si nu se perimeaza.

Giorgal este un brand discret, care nu epateaza ci se lasa puse in valoare de adevarata frumusete a romancelor: frumusetea data de o atitudine naturala si eleganta.

Create si desavarsite exclusiv in Romania, colectiile Giorgal pot fi gasite in magazinul Giorgal din Pitesti (Jupiter City Shopping Center) si online pe www.Noi9.ro, www.zega.ro si www.amafashion.ro.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.