Setari Cookie-uri

Piele sublima cu ajutorul bujorului

Ne inveseleste cu un spectacol fascinant de culori si parfum inconfundabil in fiecare primavara.

comunicat de presa

L'Occitane

Ne inveseleste cu un spectacol fascinant de culori si parfum inconfundabil in fiecare primavara… Cele o mie de petale ale sale intruchipeaza frumusetea sublima, iar beneficiile pe care acesta le poseda au inspirat laboratoarele L'OCCITANE en Provence sa-l valorifice la maxima intensitate…

BUJORUL a fascinat dintotdeauna cu ale sale calitati, insa pentru a intelege pe deplin secretele acestei flori, L'OCCITANE a pus bazele unui parteneriat exclusiv cu Jean-Luc Riviere - un cultivator pasionat, a carui familie s-a devotat cresterii acestei specii de flori de peste 160 de ani, in regiunea Drome din Franta. Inspirati de splendoarea bujorului si de ingrijirea naturala a frumusetii, acest parteneriat a condus la crearea unei game inovatoare de perfectionare a pielii, cu extract din radacina de bujor. Scopul sau? Hidratare, corectarea imperfectiunilor, reducerea porilor si a liniilor fine, care sa redea tenului frumusetea naturala.

Gama Pivoine Sublime cuprinde:

Ser pentru fata 30ml - 174.19 lei

Avand o textura ultra-lejera, serul ofera tenului o senzatie de prospetime si imbunatateste vizibil calitatea pielii. Textura acesteia devine neteda si catifelata, iar porii, liniile fine si imperfectiunile sunt astfel reduse. Pielea devine mai luminoasa, mai uniforma si mai stralucitoare.

Crema pentru fata 50ml - 150 lei

Formula patentata a cremei contine un agent ‘’inteligent’’ cu proprietati de ajustare a hidratarii, permitand produsului sa-si adapteze actiunea in functie de climat si de nivelul de umiditate. Pielea poate sa respire, devenind supla, stralucitoare, catifelata, frumoasa.

Crema CC pentru fata 30ml - 113.23 lei


Aceasta crema hidratanta contine pigmenti CC si particule sidefate care se transforma in timpul aplicarii pentru a se adapta oricarui tip de ten si a-l lasa uniformizat. Textura catifelata ofera un aspect natural si poate fi folosita atat individual, cat si ca baza de machiaj iluminatoare. Protejeaza impotriva razelor UV (SPF20) si corecteaza imperfectiunile pielii, pentru ca rezultatul sa fie un ten revitalizat si stralucitor pentru intreaga zi. Disponibil in 2 nuante: light si medium.

Spray hidratant pentru fata 100ml - 48.39 lei

Acest spray multi-functional revitalizeaza si confera stralucire tenului, in orice moment al zilei. Avand un parfum delicat si ultra-fin, sprayul tonifica, hidrateaza, redefineste textura pielii. Formula fara alcool.

Balsam de buze 4g - 72 lei

Imbogatit cu extract de bujor cu efect de uniformizare, acest balsam cremos este usor de aplicat, hraneste, catifeleaza, protejeaza (SPF25) si ofera o senzatie de confort buzelor. Disponibil in 4 nuante: Transparent, Rose Nude, Rose Plum si Rose Amber.

Perfecting Lotiune Tonica 200ML - 78 lei


Aceasta completeaza procesul de curatare si lasa tenul curat, hidratat, cu o senzatie de prospetime. Imbogatit cu extract de bujor, ofera suplete, inchide porii si pregateste tenul pentru urmatorul pas de ingrijire. Mod de utilizare: se aplica dimineata si seara, pe o discheta demachianta pe fata si gat.

Perfecting Gel Demachiant 200ML - 85 lei


Un gel de curatare unic, cu o textura fresh, apoasa, ce se topeste pe piele. Imbogatit cu extract de bujor, acest gel curata perfect fata, ochii si buzele, lasand pielea curata, fresh, luminoasa si catifelata. Mod de utilizare: se aplica pe pielea umeda, se maseaza dupa care se clateste cu apa.

Citește și:

Perfecting Gel Exfoliant 100ML - 115 lei

Acest gel exfoliant se transforma intr-un ulei ce curata delicat si eficient tenul. Imbogatit cu extract de bujor, agenti exfolianti de origine naturala si glicerina, acest produs lasa tenul neted, radiant, cu pori mai putin vizibili. Poate fi folosit in doua moduri: ca exfoliant, se aplica pe fata uscata, se maseaza delicat, dupa care se clateste cu apa; ca masca, se aplica un strat mai gros pe fata, se lasa sa actioneze 2 minute, se maseaza delicat, dupa care se clateste cu apa. Se poate utiliza de 2-3 ori pe saptamana.

Mireasma bujorilor a inspirat L’OCCITANE sa creeze si o gama pentru corp, care sa surprinda simturile si sa ingrijeasca delicat pielea. Gama Pivoine Flora cuprinde: Apa de toaleta 75ml, Ulei pentru corp 75ML, Lotiune pentru corp fresh 250ML, Gel de dus 250 ml, Lapte de corp 250 ml, Ulei de baie bifazic 250 ml, Sapun 75 g, Crema pentru maini 30 ml .

Citește și:

www.loccitane.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.